Václav Knop wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Knop

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Václav Knop - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Knop 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Václav Knop
datum narození v roce *1949
(herec, instagram)

Václav Knop - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Drazí sousedé (TV seriál)
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Škraboška
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Kulka pro Heydricha
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Lidice
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Za zrcadlem
(2010) - Dokonalý svět (TV seriál)
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Zakázaný člověk
(2008) - Ošklivka Katka (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Kanadská noc
(2008) - Hrobník
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Muž a stín
(2006) - Swingtime
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2003) - Das Siebte Foto
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Vražda u jezera
(2001) - Krysy
(2001) - Chytit vítr
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Nenávist
(1999) - Debut
(1998) - Ukradená babička
(1998) - Pražský duet
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Facka
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Vekslák aneb Staré zlaté časy
(1994) - Příliš hlučná samota
(1994) - Diamantové meče
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Král posledních dnů (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Podržel souseda
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Tajemství
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1990) - Brundibár
(1989) - Volná noha
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Právo na minulosť
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Deník ničemy (divadelní záznam)
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Nebojsa
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Český pekáč
(1987) - Pět přání
(1987) - Mág
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Antonyho šance
(1984) - Tři sestry (divadelní záznam)
(1984) - Ján Literát
(1983) - Straka v hrsti
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1981) - Skleněný dům
(1980) - Postřižiny
(1979) - Julek
(1978) - Taugenichts
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1971) - Kamarádi
(1970) - Mášenka
Václav Knop - Knihy
1992 - Anekdotin

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Knop 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Knop - herec

se narodil v roce *1949 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Knop

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Václav Knop
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
12°53’
 
LunaLuna:
Beran
6°11’
 
MerkurMerkur:
Váhy
7°22’
R
VenušeVenuše:
Štír
25°28’
 
MarsMars:
Lev
18°00’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°50’
 
SaturnSaturn:
Panna
13°45’
 
UranUran:
Rak
5°00’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°50’
 
PlutoPluto:
Lev
17°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
16°41’
R
Černá LunaLilith:
Beran
19°11’
 
CheirónCheirón:
Střelec
5°56’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »