Václav Mareš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Mareš

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Strážkovice
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Václav Mareš - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.9.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Mareš 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Václav Mareš
datum narození 1.9.1940
(herec, instagram)

Václav Mareš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Ulice: Velká trojka
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Muž a stín
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Zlá minuta
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande
(2005) - Krev zmizelého
(2005) - Jasnovidec
(2005) - D´Artagnan a tři mušketýři
(2005) - Černá karta
(2004) - Pražské padělky
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Nehoda
(2004) - Modrý Mauritius
(2004) - Když chcípne pes
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - In nomine patris
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Po čtyřiceti letech
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Místo činu: Vzpomínka na Prahu
(2002) - Miláček
(2002) - Borůvkový vrch
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2001) - Krysy
(2001) - Jediný svědek
(2001) - Jak ukrást Dagmaru
(2000) - Gambit
(2000) - Der Lebensborn - Pramen života
(1999) - Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1996) - Šeptej
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Konto separato
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Nexus
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Svatba upírů
(1993) - Maigret se brání
(1993) - Kaspar Hauser
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - Jen o rodinných záležitostech
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Gorille, Le (TV seriál)
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Karanténa
(1987) - Hody
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Vánoční Růženka
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Kus života
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Pták Žal
(1984) - Této noci v tomto vlaku
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1984) - Lupa je tlustý sklo
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Kudláčkova metoda
(1983) - Kluk za dvě pětky
(1983) - Bota jménem Melichar
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Jehla
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Hodina života
(1981) - Dostih
(1980) - Romaneto
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Gorkij o Leninovi
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Tři mušketýři po třiceti letech (divadelní záznam)
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Magermilchbande, Die (TV seriál)
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Hřiště
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Rafan
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Vítr
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Milenci v roce jedna
(1973) - Lesní panna
(1972) - Rozhovor
(1972) - Pokušení mladého muže
(1972) - Návraty
(1972) - Moc bez slávy
(1972) - Don Juan
(1971) - První radosti
(1971) - Lekce
(1971) - Člověk není sám
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1970) - Věc Makropulos (divadelní záznam)
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Nahota
(1970) - Kruh světla
(1970) - Hrabě Drakula
(1969) - Žalář nejtemnější
(1969) - Panenství a kriminál
(1969) - Dvě Cecilky
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Raport
(1968) - Pražské noci
(1968) - Král Ubu (divadelní záznam)
(1966) - Dvě z Říma
(1965) - 7 zabitých
(1965) - Škola hříšníků
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Dvanáct
(1963) - Pozor! Dítě?
(1963) - Náboj
(1963) - Bez svatozáře
(1961) - Vyvolení
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Jarní povětří

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.9.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Mareš 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Mareš - herec

se narodil 1.9.1940 ve městě Strážkovice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Mareš

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Václav Mareš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
8°52’
 
LunaLuna:
Lev
29°24’
 
MerkurMerkur:
Panna
5°58’
 
VenušeVenuše:
Rak
23°03’
 
MarsMars:
Panna
8°10’
 
JupiterJupiter:
Býk
15°39’
 
SaturnSaturn:
Býk
14°45’
R
UranUran:
Býk
26°08’
 
NeptunNeptun:
Panna
24°37’
 
PlutoPluto:
Lev
3°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°36’
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°08’
 
CheirónCheirón:
Rak
27°40’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »