Václav Neckář wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Neckář

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
český popový zpěvák a filmový herec

Václav Neckář - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození:
Rok 1943 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Neckář 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Václav Neckář
datum narození v roce *1943
(český popový zpěvák a filmový herec, instagram)

Václav Neckář - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 13. komnata Václava Neckáře
(2016) - Zlatá Lýra
(2015) - Poslední zhasne
(2014) - Všechno nebo nic
(2014) - Mezi ploty se Simonou Babčákovou
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Cena Nadácie Tatra banky za umenie 2014
(2014) - Adventní koncerty 2014
(2014) - Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2014 (koncert)
(2014) - Magický hlas rebelky
(2014) - Až po uši (TV seriál)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - Zpěvníček Daniely Magálové
(2013) - Barrandovská abeceda
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Světlo pro Světlušku 2012
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2012) - Neobyčejné životy: Jiří Menzel
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2012) - Final Cut - Dámy a pánové
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Pokondr live
(2011) - Legendy popu
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - 13. komnata Olgy Matuškové
(2011) - Neobyčejné životy: Václav Neckář
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Václav Neckář - Planetárium
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda (koncert)
(2010) - Film o filmu: Skřivánci na niti
(2009) - Václav Neckář a hosté (koncert)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2008) - Děti kreslí písničky
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2006) - Žito
(2006) - 13. komnata Václava Neckáře
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2004) - Český Woodstock
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2002) - Báječná show
(2001) - Václava mám nejradši
(2001) - Dobroty
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Jiří Menzel a český film
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Novoty
(1996) - Festivalové vteřiny
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Lady Macbeth Mcenského újezdu
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)
(1988) - Dvojčata
(1987) - Domácí úkoly
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Písničky Na zábradlí
(1986) - Plaváček
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1980) - Kytice pro TOČR
(1979) - Ring volný
(1979) - Pan Vok odchází
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1974) - Za volantem nepřítel
(1973) - Písničky roku 1973
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Kdo je kdo
(1972) - Nejsem gladiátor
(1972) - Melodie, které se vracejí...
(1972) - Svatba bez prstýnku
(1972) - Perla, příběh koně
(1972) - Pan Tau a tisíc kouzel
(1970) - Ďábelské líbánky
(1969) - Půjdem spolu do Betléma
(1969) - Tělo Diany
(1969) - Skřivánci na niti
(1969) - Revue pro následníka trůnu
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Kolonie Lanfieri
(1969) - Gentlemani (divadelní záznam)
(1968) - Šíleně smutná princezna
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Gramohit 68
(1967) - Chrám svatého Víta (hudební videoklip)
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1966) - Bratislavská lýra
(1966) - Divadlo Rokoko
(1966) - Široká cesta spravedlnosti
(1966) - Ostře sledované vlaky
(1964) - Vysílá studio A
Václav Neckář - Knihy

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Neckář 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Neckář - český popový zpěvák a filmový herec

se narodil v roce *1943 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Neckář

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Václav Neckář
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
29°34’
4
 
LunaLuna:
Lev
29°55’
2
 
MerkurMerkur:
Váhy
18°03’
4
 
VenušeVenuše:
Panna
15°31’
3
 
MarsMars:
Blíženci
22°05’
12
 
JupiterJupiter:
Lev
23°10’
2
 
SaturnSaturn:
Blíženci
26°26’
12
R
UranUran:
Blíženci
8°13’
11
R
NeptunNeptun:
Váhy
2°48’
4
 
PlutoPluto:
Lev
8°40’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°50’
1
R
Černá LunaLilith:
Lev
16°55’
2
 
CheirónCheirón:
Panna
11°39’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
25°43’
3
Domy:
Rak
26°03’
Kozoroh
26°03’
2:
Lev
12°40’
8:
Vodnář
12°40’
3:
Panna
3°06’
9:
Ryby
3°06’
Váhy
0°54’
Beran
0°54’
5:
Štír
9°16’
Býk
9°16’
6:
Střelec
22°05’
Blíženci
22°05’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
28°29’
11
Slun./Luna:
Panna
29°44’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »