Václav Švec wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Švec

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jičín
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Václav Švec - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.5.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Švec 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Václav Švec
datum narození 25.5.1903
(herec, instagram)

Václav Švec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1971) - Šance
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Klíč
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Panenství a kriminál
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Romance pro křídlovku
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1964) - Darounická poudačka
(1964) - Bláznova kronika
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Prosím, nebudit!
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Neděle ve všední den
(1961) - Kohout plaší smrt
(1960) - Vyšší princip
(1960) - Pochodně
(1960) - Páté oddělení
(1960) - Černá sobota
(1959) - Slečna od vody
(1959) - První parta
(1959) - Probuzení
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1959) - Kam čert nemůže
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Tři přání
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1957) - Škola otců
(1956) - Zlatý pavouk
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Proti všem
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Jan Hus
(1954) - Botostroj
(1953) - Komedianti
(1952) - Pyšná princezna
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Divotvorný klobouk
(1951) - Milujeme
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1950) - Veselý souboj
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Posel úsvitu
(1949) - Veliká příležitost
(1949) - Revoluční rok 1848
(1948) - O ševci Matoušovi
(1947) - Týden v tichém domě
(1947) - Portáši
(1947) - Parohy
(1947) - Nikdo nic neví
(1947) - Muzikant
(1947) - Čapkovy povídky
(1947) - Alena
(1946) - 13. revír
(1946) - V horách duní
(1946) - Velký případ
(1946) - Mrtvý mezi živými
(1946) - Lavina
(1946) - Kdo je vinen?
(1945) - Rozina sebranec
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Pět strýců
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Přednosta stanice
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Nebe a dudy
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1939) - Veselá bída
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Kdybych byl tátou
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Holka nebo kluk?
(1937) - Hordubalové
(1937) - Filosofská historie

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.5.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Švec 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Švec - herec

se narodil 25.5.1903 ve městě Jičín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Švec

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Václav Švec
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°05’
 
LunaLuna:
Býk
13°33’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°49’
R
VenušeVenuše:
Rak
13°35’
 
MarsMars:
Panna
28°55’
 
JupiterJupiter:
Ryby
19°34’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
9°18’
R
UranUran:
Střelec
24°29’
R
NeptunNeptun:
Rak
2°16’
 
PlutoPluto:
Blíženci
18°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°31’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
22°30’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
22°25’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »