Václav Trégl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Trégl

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bělá pod Bezdězem
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Václav Trégl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.12.1902 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Trégl 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Václav Trégl
datum narození 10.12.1902
(herec, instagram)

Václav Trégl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Na samotě u lesa
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Dým bramborové natě
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Muž, který se spustil
(1973) - Tetička za všechny peníze
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Silnice
(1972) - Rodeo
(1972) - Pan Tau a cesta kolem světa
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Noc labutí
(1971) - Moderní byt
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
(1970) - Kapacita
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1970) - Ďábelské líbánky
(1970) - Čert a Káča
(1969) - Trapasy
(1969) - Tchýně
(1969) - Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Den sedmý, osmá noc
(1968) - Pražské noci
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Další prosím!
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Poklad byzantského kupce
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Jak se čerti rojili
(1965) - Strašná žena
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Horký vzduch
(1965) - Bílá paní
(1964) - Každý den odvahu
(1964) - Dobrodružství s nahým klukem
(1964) - Čintamani & podvodník
(1963) - Ostrov Dynamit
(1963) - Modrý autobus
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Baron Prášil
(1960) - Zbytečný motiv
(1960) - Těžká Barbora (divadelní záznam)
(1960) - Hlídač dynamitu
(1960) - Generál
(1960) - Balada z hadrů (divadelní záznam)
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Májové hvězdy
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Ruka ruku neumyje
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - O lidech před pultem a za ním III.
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Kasaři
(1958) - Hvězda jede na jih
(1957) - Poslušně hlásím
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - U lékaře
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Kudy kam?
(1956) - Husaři (divadelní záznam)
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Honzíkova cesta
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Aby nepřišly nazmar
(1955) - Za 14 dní, prosím!
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Nechte to na mně
(1955) - Návštěva z oblak
(1955) - Muž v povětří
(1955) - Hudba z Marsu
(1954) - Frona
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Tajemství krve
(1953) - Komedianti
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Divotvorný klobouk
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Temno
(1949) - Pan Novák
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Nevíte o bytě?
(1947) - Muzikant
(1946) - 13. revír
(1946) - Průlom
(1946) - Právě začínáme
(1946) - Nezbedný bakalář
(1945) - Jenom krok
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Malé hodnoty
(1944) - Kouříme domovinu
(1942) - Ryba na suchu
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Střevíčky slečny Pavlíny
(1941) - Přednosta stanice
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Paličova dcera
(1940) - Život je krásný
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Peřeje
(1940) - Baron Prášil
(1940) - Artur a Leontýna
(1939) - Veselá bída
(1939) - U pokladny stál...
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1938) - Zborov
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Třetí zvonění
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Soud boží
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Pán a sluha
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Krok do tmy
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Ducháček to zařídí
(1938) - Cech panen kutnohorských
(1938) - Andula vyhrála
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Poslíček lásky
(1937) - Naši furianti
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Kříž u potoka
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Harmonika
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Batalion
(1937) - Armádní dvojčata
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Vojnarka
(1936) - Vlaštovky v hotelu
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Švadlenka
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Páter Vojtěch
(1935) - Pan otec Karafiát
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Hledá se paní Polášková
(1935) - Ať žije nebožtík
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Poslední muž
(1934) - Polská krev
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Na Svatém Kopečku
(1934) - Mazlíček
(1934) - Hej-rup!
(1933) - U svatého Antoníčka
(1933) - Revizor
(1931) - Pudr a benzin

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.12.1902 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Trégl 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Trégl - herec

se narodil 10.12.1902 ve městě Bělá pod Bezdězem
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Trégl

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Václav Trégl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
17°30’
 
LunaLuna:
Beran
14°21’
 
MerkurMerkur:
Střelec
16°23’
 
VenušeVenuše:
Střelec
20°16’
 
MarsMars:
Panna
25°30’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
14°05’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
25°25’
 
UranUran:
Střelec
21°14’
 
NeptunNeptun:
Rak
2°43’
R
PlutoPluto:
Blíženci
18°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
22°18’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°54’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
13°20’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »