Vadim Glowna wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vadim Glowna

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.9. 1941 - 13:30h
Místo:
Eutin
Země:
Věk:
† 70 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Vadim Glowna - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gregor (A)
Datum narození a čas (místní čas):
26.9.1941 - 13:30  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.9.1941 - 11:30  
DE, Eutin:
54°8' s.š., 10°37' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vadim Glowna 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Vadim Glowna
datum narození 26.9.1941
(herec, instagram)

Vadim Glowna - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Jack Irish: Black Tide
(2012) - Jack Irish: Bad Debts
(2012) - Ins Blaue
(2012) - Der Bloch - Fremde
(2011) - Directing Hell
(2011) - Stubbe - Von Fall zu Fall: Kassensturz
(2011) - Borgia (TV seriál)
(2010) - Tatort - Wie einst Lilly
(2010) - Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund
(2010) - Hitler's Grave
(2010) - Der Letzte Weynfeldt
(2009) - Die Rebellin
(2009) - Auftrag Schutzengel
(2008) - Pomsta ze záhrobí
(2008) - Alles was recht ist (TV seriál)
(2007) - Ein Starkes Team - Blutige Ernte
(2006) - Oko medvěda
(2006) - Das Haus der schlafenden Schönen
(2006) - Čtyři minuty
(2005) - Passion & Poetry: The Ballad of Sam Peckinpah
(2005) - Tatort - Schattenhochzeit
(2005) - Nachtschicht - Tod im Supermarkt
(2005) - Mutterseelenallein
(2005) - Kanzleramt (TV seriál)
(2004) - Die Rückkehr des Vaters
(2004) - Die Rosenzüchterin
(2004) - Agnes a jeho bratři
(2003) - zibb
(2003) - Život na rozcestí
(2003) - Sternzeichen
(2003) - Schwabenkinder
(2003) - Případy profesora Capellariho: Vražda a hudba
(2003) - Nachtschicht (TV seriál)
(2003) - Mutter Courage und ihre Kinder
(2003) - Mein Name ist Bach
(2003) - Der alte Affe Angst
(2002) - To byla ale noc!
(2002) - Highspeed - Die Ledercops (TV seriál)
(2002) - Baader
(2001) - Verbotene Küsse
(2001) - Suck My Dick
(2001) - Pravidla úspěchu
(2001) - Planet der Kannibalen
(2001) - Endstation Tanke
(2000) - Das Traumschiff - Olympia 2000
(2000) - Polizeiruf 110 - Böse Wetter
(2000) - Místo činu - Kvarteto v Lipsku
(2000) - Kalt ist der Abendhauch
(2000) - Die Unberührbare
(2000) - Bídníci
(1999) - Todsünden - Die zwei Gesichter einer Frau
(1999) - Komisařka Rosa Roth - Zachránkyně
(1998) - To wszawe nagie zycie
(1998) - Siska (TV seriál)
(1998) - Poslední svědek (TV seriál)
(1998) - Mordkommission (TV seriál)
(1998) - Das Elfte Gebot
(1998) - Dunckel
(1998) - Das Datum
(1998) - Candy
(1997) - Ein Mord für Quandt - Pech und Schwefel
(1997) - Biblické příběhy: Šalamoun
(1995) - Die Nacht der Regisseure
(1995) - Inspektor Balko (TV seriál)
(1995) - Inka Connection (TV seriál)
(1995) - Heimliche Zeugen
(1995) - Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
(1995) - A.S. (TV seriál)
(1994) - 1945
(1994) - Skleněný dům
(1994) - Faust (TV seriál)
(1994) - Dvojí nasazení (TV seriál)
(1994) - Die Stadtindianer (TV seriál)
(1994) - Cornelius hilft (TV seriál)
(1994) - Anwalt Abel - Rufmord
(1993) - Tatort - Bauernopfer
(1993) - Die Skrupellosen - Hörigkeit des Herzens
(1993) - Im Himmel hört Dich niemand weinen
(1992) - Wolffův revír (TV seriál)
(1992) - Verflixte Leidenschaft
(1992) - Die Männer vom K3 - Zu hoch gepokert
(1992) - Mandelküsschen
(1992) - Die Lügnerin
(1991) - Tandem
(1991) - Scheidung a la carte
(1991) - Extralarge 5: Miamský zabiják
(1991) - Die Bank ist nicht geschädigt
(1990) - Das Zweite Leben
(1990) - Tiché dny v Clichy
(1990) - Projekt Aphrodite
(1990) - Insel der Träume (TV seriál)
(1989) - Peter Strohm (TV seriál)
(1989) - Místo činu - Krvavá stopa
(1989) - Milliardenspiel, Das (TV seriál)
(1989) - Georg Elser - Einer aus Deutschland
(1989) - L'Assassina
(1988) - Wherever You Are...
(1988) - Er - Sie - Es
(1988) - Drei D
(1987) - Teufels Paradies, Des
(1986) - Das Totenreich
(1986) - Tarot
(1984) - Rok klidného slunce
(1984) - Modrovous
(1984) - Ediths Tagebuch
(1984) - Der Fahnder (TV seriál)
(1983) - Dies rigorose Leben
(1982) - Tatort - Sterben und sterben lassen
(1982) - Limuzyna Daimler-Benz
(1982) - Feine Gesellschaft - beschränkte Haftung
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)
(1981) - Polnischer Sommer
(1981) - Exil (TV seriál)
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1980) - Smrt v přímém přenosu
(1980) - Monitor
(1980) - Marťanská kronika (TV seriál)
(1980) - Desperado City
(1979) - Úspěšný společník
(1979) - Pokrevní příbuzní
(1979) - Geschichten aus dem Wienerwald
(1978) - Německo na podzim
(1978) - Krejčík z Ulmu
(1977) - Železný kříž
(1977) - Zeit der Empfindsamkeit
(1977) - Das Verschollene Inka-Gold
(1977) - Starej (TV seriál)
(1977) - Skupinový portrét s dámou
(1977) - Der Hauptdarsteller
(1977) - Die Brüder
(1976) - Policejní kolt vzor 357
(1976) - Cuore di cane
(1975) - Polly oder Die Bataille am Bluewater Creek
(1974) - Ulla oder Die Flucht in die schwarzen Wälder
(1974) - Ermittlungen gegen Unbekannt
(1974) - Derrick (TV seriál)
(1973) - Victor oder Die Kinder an die Macht
(1972) - Herlemanns Traum oder Das andere Leben
(1971) - Die Tote aus der Themse
(1971) - Die Nacht von Lissabon
(1971) - Leb wohl, Judas
(1970) - 11 Uhr 20 (TV seriál)
(1970) - Gezeiten
(1970) - Die Gartenlaube
(1969) - Reise nach Tilsit
(1969) - Horror
(1969) - Der Kommissar (TV seriál)
(1968) - Tramp oder der einzige und unvergleichliche Lenny Jacobsen
(1968) - Liebe und so weiter
(1967) - Verbrechen mit Vorbedacht
(1966) - Frühlings Erwachen
(1965) - Intercontinental-Express (TV seriál)
(1965) - Im Schatten einer Großstadt
(1965) - Held Henry
(1964) - Der Spaßvogel
(1943) - Dům u jezera

Vadim Glowna - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.9.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vadim Glowna 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vadim Glowna - herec

se narodil 26.9.1941 ve městě Eutin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vadim Glowna

Dnes se narodili
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Vadim Glowna
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
2°58’
9
 
LunaLuna:
Střelec
15°05’
1
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°44’
10
 
VenušeVenuše:
Štír
13°19’
11
 
MarsMars:
Beran
21°00’
4
R
JupiterJupiter:
Blíženci
21°07’
7
 
SaturnSaturn:
Býk
28°19’
6
R
UranUran:
Blíženci
0°10’
6
R
NeptunNeptun:
Panna
27°38’
9
 
PlutoPluto:
Lev
5°25’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
21°57’
9
R
Černá LunaLilith:
Býk
22°28’
6
 
CheirónCheirón:
Lev
11°28’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
18°59’
2
Domy:
Střelec
6°52’
Blíženci
6°52’
2:
Kozoroh
13°09’
8:
Rak
13°09’
3:
Ryby
0°36’
9:
Panna
0°36’
Beran
8°42’
Váhy
8°42’
5:
Býk
4°05’
Štír
4°05’
6:
Býk
22°13’
Štír
22°13’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
7°47’
11
Slun./Luna:
Štír
9°02’
11


Zítra slaví narozeniny
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920 - 2014) herec

Česká republika Libuše Havelková
(*1924 - 2017) herečka

Česká republika Vítězslav Nezval
(*1900 - 1958) básník, spisovatel a překladatel

Rusko Isaac Asimov
(*1920 - 1992) spisovatel, biochemik

Tunisko Habíb Burgiba
(*1903 - 2000) státník, první prezident Tunisu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »