Van Johnson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Van Johnson
(Charles Van Dell Johnson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.8. 1916 - 05:10h
Místo:
Newport, Rhode Island
Země:
Věk:
† 92 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Van Johnson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
25.8.1916 - 05:10  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.8.1916 - 10:10  
US, Newport:
41°29' s.š., 71°19' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Van Johnson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Van Johnson
datum narození 25.8.1916
(herec, instagram)

Van Johnson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Clowning Around
(1991) - Tři dny života
(1991) - Delta Force Commando 2: Tajná mise
(1990) - Fuga dal paradiso
(1989) - Krokodýl zabiják
(1988) - Taxi Killer
(1986) - Laggiù nella giungla
(1985) - Purpurová růže z Káhiry
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - The President of Love
(1982) - Showbiz Goes to War
(1982) - Assassinio al cimitero etrusco
(1981) - Aloha Paradise (TV seriál)
(1980) - Únos prezidenta
(1979) - Od Corleone až po Brooklyn
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Aféra Concorde
(1978) - Superdome
(1978) - Getting Married
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1974) - The Girl on the Late, Late Show
(1973) - Wheeler and Murdoch
(1972) - Maude (TV seriál)
(1972) - Man in the Middle
(1972) - Call Her Mom
(1971) - L'Occhio del ragno
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1970) - San Francisco International
(1970) - Nanny and the Professor (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Company of Killers
(1969) - Orli nad Londýnem
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Il Prezzo del Potere
(1969) - The Extraordinary Seaman
(1968) - Where Angels Go, Trouble Follows
(1968) - Tvoje, moje a naše
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1967) - Divorce American Style
(1966) - The Doomsday Flight
(1966) - Batman (TV seriál)
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Wives and Lovers
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Match Game
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Enemy General
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - Subway in the Sky
(1959) - Podvržený zločin
(1959) - The Last Blitzkrieg
(1958) - The Ann Sothern Show (TV seriál)
(1957) - Tygr v akci
(1957) - Slander
(1957) - The Pied Piper of Hamelin
(1957) - Kelly and Me
(1956) - 23 Paces to Baker Street
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Miracle in the Rain
(1956) - The Bottom of the Bottle
(1955) - The End of the Affair
(1954) - Shower of Stars
(1954) - Vzpoura na lodi Caine
(1954) - Siege at Red River
(1954) - Men of the Fighting Lady
(1954) - Když jsem naposledy viděl Paříž
(1954) - Brigadoon
(1953) - Remains to Be Seen
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Easy to Love
(1953) - Confidentially Connie
(1952) - When in Rome
(1952) - Washington Story
(1952) - Plymouth Adventure
(1952) - Invitation
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - The Cinematographer
(1951) - Too Young to Kiss
(1951) - Three Guys Named Mike
(1951) - Riskuj všechno!
(1951) - It's a Big Country
(1951) - Grounds for Marriage
(1950) - Duchess of Idaho
(1950) - The Big Hangover
(1949) - Scene of the Crime
(1949) - Mother Is a Freshman
(1949) - In the Good Old Summertime
(1949) - Bojiště
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Some of the Best
(1948) - Vládní prohlášení
(1948) - The Bride Goes Wild
(1948) - Command Decision
(1947) - The Romance of Rosy Ridge
(1947) - High Barbaree
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - No Leave, No Love
(1946) - Easy to Wed
(1945) - Ziegfeldův kabaret
(1945) - Week-End at the Waldorf
(1945) - Thrill of a Romance
(1945) - Mezi dvěma ženami
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Třicet vteřin nad Tokiem
(1944) - Three Men in White
(1944) - Dvě děvčátka a námořník
(1944) - Bílé útesy doverské
(1943) - Pilot #5
(1943) - Madame Curie
(1943) - Lidská komedie
(1943) - Dr. Gillespie's Criminal Case
(1943) - A Guy Named Joe
(1942) - The War Against Mrs. Hadley
(1942) - Personalities
(1942) - Někde se potkáme
(1942) - Murder in the Big House
(1942) - For the Common Defense!
(1942) - Dr. Gillespie's New Assistant
(1940) - Too Many Girls
Van Johnson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.8.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Van Johnson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Van Johnson - herec

se narodil 25.8.1916 ve městě Newport, Rhode Island, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Van Johnson

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Van Johnson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
1°51’
12
 
LunaLuna:
Rak
25°27’
11
 
MerkurMerkur:
Panna
24°44’
1
 
VenušeVenuše:
Rak
17°24’
11
 
MarsMars:
Váhy
20°37’
2
 
JupiterJupiter:
Býk
5°24’
9
 
SaturnSaturn:
Rak
25°31’
11
 
UranUran:
Vodnář
17°08’
6
R
NeptunNeptun:
Lev
3°29’
11
 
PlutoPluto:
Rak
4°06’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°10’
5
R
Černá LunaLilith:
Rak
21°47’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°02’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
25°45’
11
Domy:
Panna
2°09’
Ryby
2°09’
2:
Panna
25°14’
8:
Ryby
25°14’
3:
Váhy
23°32’
9:
Beran
23°32’
Štír
26°49’
Býk
26°49’
5:
Kozoroh
1°51’
Rak
1°51’
6:
Vodnář
4°09’
Lev
4°09’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
9xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
14°29’
11
Slun./Luna:
Lev
13°39’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »