Vašo Patejdl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vašo Patejdl

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
zpěvák, hudebník, textař

Vašo Patejdl - Horoskop, Skladatelská filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vašo Patejdl 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Vašo Patejdl
datum narození v roce *1954
(zpěvák, hudebník, textař, instagram)

Vašo Patejdl - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vašo Patejdl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - Pretty Woman
(2014) - Noc nádejí 2014
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Nocadeň (koncert)
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Legendy popu
(2011) - Česko Slovenská SuperStar
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - Mŕtvola musí zomrieť - Film o filme
(2009) - Slávik 2009
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Elán je Elán
(2006) - Žito
(2006) - Hurikán
(2006) - 13. komnata Jožo Ráže
(2003) - Elán: Megakoncert (koncert)
(2001) - Uragán
(2001) - Osem a pol
(2001) - Marika Gombitová z Vianočného koncertu ČSOB (koncert)
(2001) - Elán z Vianočného koncertu ČSOB (koncert)
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Variácie
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - DO-RE-MI
(1996) - 15 rokov Elánu (koncert)
(1996) - Elán (koncert)
(1994) - Caruso Show
(1993) - Fontána pre Zuzanu 2
(1992) - Moje omyly
(1990) - Klip album; Elán
(1988) - Lov na city
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Snehové sypané
(1987) - Defilé
(1987) - Detektivka; Elán
(1986) - Papierové lásky
(1986) - Chlapčenský úsmev
(1985) - Od Kuka do Kuka
(1985) - Kino času
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1983) - Chlapci z jednej ulice
(1983) - Zlaté, zlaté (koncert)
(1983) - ... a takíto sú "naživo" (koncert)
(1981) - Mám chuť na niečo chladené
(1981) - Hrá skupina Elán (koncert)
(1975) - A predsa sa krúti
(1966) - Bratislavská lýra

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vašo Patejdl 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vašo Patejdl - zpěvák, hudebník, textař

se narodil v roce *1954 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vašo Patejdl

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Vašo Patejdl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
16°38’
 
LunaLuna:
Ryby
22°36’
 
MerkurMerkur:
Štír
11°31’
 
VenušeVenuše:
Štír
26°01’
 
MarsMars:
Kozoroh
23°04’
 
JupiterJupiter:
Rak
27°44’
 
SaturnSaturn:
Štír
9°03’
 
UranUran:
Rak
27°26’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°27’
 
PlutoPluto:
Lev
26°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°47’
R
Černá LunaLilith:
Štír
13°11’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°08’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »