Vera Miles wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vera Miles
(Vera June Ralston)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Boise City
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka

Vera Miles - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
23.8.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vera Miles 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Vera Miles
datum narození 23.8.1929
(herečka, instagram)

Vera Miles - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(1995) - Oddělené životy
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - The Hijacking of the Achille Lauro
(1985) - International Airport
(1985) - Do noci
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Hrůzný objev
(1984) - Helen Keller: The Miracle Continues
(1983) - Zděděný strach ze smrti
(1983) - Travis McGee
(1983) - Psycho II
(1982) - Příšery
(1981) - Our Family Business
(1980) - Roughnecks
(1979) - The Horror Show
(1978) - Run for the Roses
(1978) - And I Alone Survived
(1977) - Ultimátum
(1977) - Požár
(1976) - Smash-Up on Interstate 5
(1976) - McNaughton's Daughter
(1976) - Judge Horton and the Scottsboro Boys
(1974) - The Underground Man
(1974) - The Strange and Deadly Occurrence
(1974) - Live Again, Die Again
(1974) - The Castaway Cowboy
(1973) - Runaway!
(1973) - One Little Indian
(1973) - Kamufláž
(1973) - Columbo: Sladká, leč smrtící
(1972) - Molly and Lawless John
(1972) - Jigsaw
(1972) - A Great American Tragedy
(1971) - Owen Marshall, Counsellor at Law
(1971) - The Last Generation
(1971) - In Search of America
(1971) - A Howling in the Woods
(1971) - Cannon
(1970) - The Wild Country
(1969) - The Movie Game
(1969) - Journey to the Unknown
(1969) - It Takes All Kinds
(1968) - Zelené barety
(1968) - Sergeant Ryker
(1968) - Mission Batangas
(1968) - Kona Coast
(1968) - Journey to the Unknown (TV seriál)
(1968) - Bojovníci s peklem
(1967) - The Spirit Is Willing
(1967) - Gentle Giant
(1966) - Dream Girl of '67
(1966) - One of Our Spies Is Missing
(1966) - Hollywood Deb Star Ball
(1966) - Follow Me, Boys!
(1965) - P.D.Q.
(1965) - Those Calloways
(1964) - The Unknown
(1964) - The Hanged Man
(1964) - A Tiger Walks
(1963) - The Fugitive
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - Muž, který zastřelil Liberty Valance
(1961) - Password
(1961) - The Lawbreakers
(1961) - Back Street
(1960) - 5 Branded Women
(1960) - Psycho
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - A Touch of Larceny
(1959) - The FBI Story
(1959) - Podvržený zločin
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Beau James
(1956) - 23 Paces to Baker Street
(1956) - Stopaři
(1956) - Nepravý muž
(1956) - Autumn Leaves
(1955) - Wichita
(1955) - Tarzan's Hidden Jungle
(1954) - Pride of the Blue Grass
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - The Charge at Feather River
(1953) - The Beast from 20,000 Fathoms
(1953) - So Big
(1952) - The Rose Bowl Story
(1952) - For Men Only
(1952) - Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
(1951) - Two Tickets to Broadway
(1950) - The Screen Writer
(1950) - When Willie Comes Marching Home
Vera Miles - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1925) Keith Larsen - manžel
(*1927) Gordon Scott - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1926) Tom Tryon (fáma)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.8.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vera Miles 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vera Miles - herečka

se narodila 23.8.1929 ve městě Boise City, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vera Miles

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Vera Miles
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
29°51’
 
LunaLuna:
Beran
6°01’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°04’
 
VenušeVenuše:
Rak
20°43’
 
MarsMars:
Váhy
1°00’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°31’
 
SaturnSaturn:
Střelec
23°55’
R
UranUran:
Beran
10°50’
R
NeptunNeptun:
Panna
1°04’
 
PlutoPluto:
Rak
18°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°50’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
10°23’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°25’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »