Vernon Wells wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vernon Wells

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rushworth
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Vernon Wells - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.1.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vernon Wells 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vernon Wells
datum narození 1.1.1945
(herec, instagram)

Vernon Wells - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hide and Go Seek
(2016) - The Perfect Weapon
(2016) - The Horde
(2016) - Dr. Jekyll and Mr. Hyde
(2015) - Timber the Treasure Dog
(2015) - Shades of Vengeance
(2015) - Relentless Justice
(2015) - Cowboys vs Dinosaurs
(2015) - Caesar and Otto's Paranormal Halloween
(2015) - Bird
(2014) - Western X
(2014) - Throwback
(2014) - The Pod
(2014) - Jurassic City
(2013) - Jurassic Attack
(2012) - The Lackey
(2011) - The Con
(2010) - Zabijáci z Westbricku
(2010) - Vanguard
(2010) - Changing Hands
(2010) - Drop Dead Gorgeous
(2010) - The Dead Undead
(2009) - Someone's Knocking at the Door
(2009) - Silent Night, Zombie Night
(2009) - Rváči
(2009) - Charlie Valentine
(2009) - The Butcher
(2008) - Tru Loved
(2008) - Hollywood Confidential
(2007) - Revamped
(2006) - Vagabond
(2006) - Saurian
(2006) - Dr. Jekyll & Mr. Hyde
(2005) - Meet Me in Miami
(2005) - Chastity
(2003) - My Gardener
(2003) - Král temné síly
(2003) - Devil's Knight
(2002) - The Killing Point
(2002) - Jumper
(2002) - Curse of the Forty-Niner
(2001) - Power Rangers Time Force - Quantum Ranger: Clash for Control
(2001) - Power Rangers Time Force: Photo Finish
(2001) - Power Rangers Time Force (TV seriál)
(2001) - Pod hladinou Loch Ness
(2001) - The Man with No Eyes
(2001) - The Education of a Vampire
(2000) - Starforce
(2000) - Never Look Back
(1999) - Wasteland Justice
(1999) - This Is Harry Lehman
(1998) - Misfit Patrol
(1998) - Billy Frankenstein
(1997) - Vulcan
(1997) - Ostrá parta
(1997) - Kick of Death
(1996) - Vesmírní trakeři
(1995) - Krutá spravedlnost
(1994) - 2002: Únos z ráje
(1994) - Útočná síla T
(1994) - Ultimatum
(1994) - Smrtící stisk
(1994) - Muž s elektronickým mozkem
(1994) - Manosaurus
(1994) - Dickwad
(1992) - Sexuální ozvěna
(1992) - Pevnost
(1990) - Přítel z pekla
(1990) - Nevyhlášená válka
(1990) - Muž s elektronickým mozkem
(1990) - Crossing the Line
(1989) - Nepřítel z pralesa
(1989) - Circle of Fear
(1989) - Andělé z Vietnamu
(1989) - American Eagle
(1988) - Západ slunce
(1988) - La Partita
(1987) - Vnitřní vesmír
(1987) - Soukromé vyšetřování
(1987) - Last Man Standing
(1986) - Fortress
(1986) - Coming of Age
(1985) - Podivná věda
(1985) - Komando
(1981) - Šílený Max 2 - Bojovník silnic
(1978) - Felicity

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.1.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vernon Wells 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vernon Wells - herec

se narodil 1.1.1945 ve městě Rushworth, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vernon Wells

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Vernon Wells
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°43’
 
LunaLuna:
Lev
15°09’
 
MerkurMerkur:
Střelec
22°44’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
25°03’
 
MarsMars:
Střelec
26°47’
 
JupiterJupiter:
Panna
27°18’
 
SaturnSaturn:
Rak
7°01’
R
UranUran:
Blíženci
9°57’
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°25’
 
PlutoPluto:
Lev
9°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°46’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°25’
 
CheirónCheirón:
Váhy
3°08’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »