Vic Morrow wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vic Morrow
(Victor Morozoff)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Vic Morrow - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.2.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vic Morrow 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vic Morrow
datum narození 14.2.1929
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Vic Morrow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Death Scenes 2
(1983) - Zóna soumraku
(1982) - 1990: Bojovníci z Bronxu
(1982) - Abenko gongsu gundan
(1981) - Poslední žralok
(1980) - Děs přichází z hlubin
(1980) - B.A.D. Cats (TV seriál)
(1979) - Stone
(1979) - The Seekers
(1979) - Poslední kabriolet (TV seriál)
(1979) - The Evictors
(1978) - Zpráva z vesmíru
(1978) - Wild and Wooly
(1977) - The Hostage Heart
(1977) - The Man with the Power
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1977) - The Ghost of Cypress Swamp
(1977) - Funeral for an Assassin
(1977) - Curse of the Black Widow
(1976) - Špatné zprávy pro Medvědy
(1976) - Poklad na ostrově Matecumbe
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)
(1975) - Opatrovnice dětí
(1975) - The Night That Panicked America
(1975) - Death Stalk
(1974) - The Take
(1974) - Nightmare
(1974) - Dirty Mary a Crazy Larry
(1974) - The California Kid
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - The Police Story
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1973) - The Evil Touch (TV seriál)
(1972) - The Weekend Nun
(1972) - The Glass House
(1971) - Travis Logan, D.A.
(1971) - A Step Out of Line
(1971) - River of Mystery
(1969) - Target: Harry
(1965) - Army Test and Evaluation Command
(1964) - Suspense (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Posse from Hell
(1961) - Portrait of a Mobster
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Cimarron
(1959) - The Lawless Years (TV seriál)
(1958) - King Creole
(1958) - Hell's Five Hours
(1958) - God's Little Acre
(1957) - Men in War
(1956) - Pocta zločinci
(1955) - It's a Dog's Life
(1955) - Džungle před tabulí

Vic Morrow - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vic Morrow - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.2.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vic Morrow 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vic Morrow - herec, scénárista, režisér

se narodil 14.2.1929 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vic Morrow

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Vic Morrow
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
25°19’
 
LunaLuna:
Beran
23°09’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
10°29’
R
VenušeVenuše:
Beran
11°56’
 
MarsMars:
Blíženci
22°51’
 
JupiterJupiter:
Býk
4°31’
 
SaturnSaturn:
Střelec
28°12’
 
UranUran:
Beran
5°05’
 
NeptunNeptun:
Panna
0°08’
R
PlutoPluto:
Rak
16°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°54’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°14’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°52’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »