Viktor Očásek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Viktor Očásek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Viktor Očásek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1897 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Viktor Očásek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Viktor Očásek
datum narození 21.5.1897
(herec, instagram)

Viktor Očásek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Čekání
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Maturita za školou
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Slaměný klobouk
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Svatej z Krejcárku
(1969) - Dlouhé dopoledne
(1968) - Můj dům - můj hrad
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bitva na Červeném poli
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Happy end
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1963) - Naděje
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Ďáblova past
(1960) - Zbytečný motiv
(1960) - Sedmý kontinent
(1958) - O lidech okolo stolu
(1958) - Občan Brych
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1956) - Zlatý pavouk
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Stříbrný vítr
(1954) - Jan Hus
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Slovo dělá ženu
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Anna proletářka
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Cesta ke štěstí
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Temno
(1950) - Racek má zpoždění
(1950) - Případ Dr. Kováře
(1949) - Žízeň
(1949) - Rodinné trampoty oficiála Tříšky
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Němá barikáda
(1949) - Dnes o půl jedenácté
(1948) - Případ Z-8
(1948) - O ševci Matoušovi
(1948) - Na dobré stopě
(1948) - Daleká cesta
(1947) - Siréna
(1947) - Podobizna
(1947) - Parohy
(1947) - Nikdo nic neví
(1947) - Jan Roháč z Dubé
(1947) - Čapkovy povídky
(1947) - Až se vrátíš...
(1946) - Hrdinové mlčí

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...


Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Viktor Očásek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Viktor Očásek - herec

se narodil 21.5.1897 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Viktor Očásek

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Viktor Očásek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
0°38’
 
LunaLuna:
Vodnář
7°37’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
0°21’
R
VenušeVenuše:
Býk
0°30’
 
MarsMars:
Lev
1°41’
 
JupiterJupiter:
Panna
1°10’
 
SaturnSaturn:
Štír
27°13’
R
UranUran:
Štír
26°52’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
19°15’
 
PlutoPluto:
Blíženci
12°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
9°42’
R
Černá LunaLilith:
Býk
18°05’
 
CheirónCheirón:
Štír
9°18’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »