Viktor Preiss wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Viktor Preiss

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1947 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Viktor Preiss - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1947 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Viktor Preiss 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Viktor Preiss
datum narození v roce *1947
(herec, instagram)

Viktor Preiss - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Zlatovláska
(2016) - Případ pro malíře
(2016) - Případ pro lyžaře
(2016) - Lída Baarová
(2016) - Každý milion dobrý
(2016) - Bratříček Karel
(2015) - TýTý 2014
(2014) - Clona (TV seriál)
(2013) - Umění dabingu
(2013) - Teleautomat
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Křídla Vánoc
(2013) - Husiti
(2013) - Duch nad zlato
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Česká hlava 2012
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Ahoj, Marie! (koncert)
(2011) - Santiniho jazyk
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Autopohádky
(2010) - Světlo pro Světlušku 2010
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2010) - Gustav Mahler
(2010) - Fenomén Meryčka
(2010) - Anglická rapsodie
(2010) - Višňový sad (divadelní záznam)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Ota Sklenčka: Ryba života
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Smyčka
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Kanadská noc
(2008) - Anglické jahody
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Praha, město věží (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Hodina klavíru
(2006) - 13. komnata Jana Potměšila
(2006) - V šeru ticha
(2006) - 100 + 1 princezna
(2006) - Všechno nejlepší!
(2006) - Oběti: Nevlastní bratr
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - Nepovedený kouzelník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Nadměrné maličkosti: Hypnóza
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Vrah jsi ty!
(2003) - Stará láska nerezaví
(2003) - Probuzená skála
(2003) - Mazaný Filip
(2003) - Lakomec
(2003) - Falešné obvinění
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Předčasná úmrtí: Je samo tělo tvé a kolem zem
(2002) - Nález století - Relikviář svatého Maura
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Vydrýsek (TV seriál)
(2002) - Peklem s čertem
(2002) - Miláček
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Silvestrovská omeleta
(2001) - Předčasná úmrtí: Herec v zahradě
(2001) - Předčasná úmrtí: Božský skeptik
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2001) - Zázračné meče
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Politik a herečka
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2000) - Zvonící meče
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Gambit
(2000) - Drobečky z perníku
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Věšák
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Paní Piperová zasahuje
(1999) - Ošklivá princezna
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1998) - Svět gotiky v životě a ve věčnosti
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Putování za švestkovou vůní (TV seriál)
(1998) - Poklad pana H.
(1998) - O zámku v podzemí
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - Legenda Emöke
(1998) - Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
(1998) - Ex offo
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Vánoční svátky
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - O třech ospalých princeznách
(1997) - Králův šašek
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Poprask na laguně (divadelní záznam)
(1996) - O princezně, která nesměla na slunce
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Konto separato
(1996) - Koncert
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1996) - Běla a malý čaroděj (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Český lev 1994
(1995) - Z hříček o královnách: Vzpomínka na Hamleta (útržek norský)
(1995) - Ty, ty, ty, Moneti!
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Aneta (TV seriál)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Pohádka o splněných přáních
(1994) - Lidumil
(1994) - Hvězdopravcův dar
(1994) - Andělské oči
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Svatba upírů
(1993) - Modrý pták
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Královský život otroka
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Svědkyně
(1991) - Společenská hra
(1991) - Nepoužitelný Max
(1991) - Miláček Ornifle
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Případ Dr. Horáková
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Klaním se, měsíci
(1989) - Jedno jaro v Paříži aneb Krvavá Henrieta (divadelní záznam)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Pan Tau
(1988) - O Malence
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1988) - Bronzová spirála
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Vůně jehličí
(1987) - Už komedianti jedou
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Žena v trysku století
(1987) - V kleštích
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Strašidla
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Měsíční noc
(1987) - Fanynka
(1987) - Fantom opery
(1987) - Bez solnca
(1987) - Arabesky
(1986) - Písničky Na zábradlí
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Těžká hodina
(1986) - Případ Kolman
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1985) - Videostop
(1985) - Veronika
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Skok
(1985) - Mlčení Marie Zvoníkové
(1985) - Marné cesty holubů

Viktor Preiss - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Viktor Preiss 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Viktor Preiss - herec

se narodil v roce *1947 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Viktor Preiss

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Viktor Preiss
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
22°04’
 
LunaLuna:
Střelec
8°14’
 
MerkurMerkur:
Ryby
13°08’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
9°33’
 
MarsMars:
Ryby
6°55’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°33’
 
SaturnSaturn:
Lev
2°21’
R
UranUran:
Blíženci
17°51’
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°54’
R
PlutoPluto:
Lev
11°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°21’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°36’
 
CheirónCheirón:
Štír
8°18’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »