Vilho Siivola wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vilho Siivola
(Vilho Eemeli Siivola)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sääksmäki
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Vilho Siivola - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.4.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vilho Siivola 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vilho Siivola
datum narození 10.4.1910
(herec, instagram)

Vilho Siivola - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Helsinki, ikuisesti
(1995) - Lotat
(1978) - Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
(1978) - Kun käki ei enää kuku
(1977) - Pakolaiset
(1971) - Koto ja kahleet
(1969) - Työtön
(1968) - Lude
(1967) - Teatterituokio: Maku
(1966) - Teatterituokio: Viimeinen konsertti
(1966) - Lokki
(1966) - Kapinoitsijan varjo
(1965) - Kohtaaminen
(1964) - Mieliroolini
(1962) - Juurakon Hulda
(1961) - Mitä tehdä? (TV seriál)
(1961) - Kauppamatkustajan kuolema
(1960) - Eurydike
(1959) - Synti
(1959) - Kohtalo tekee siirron
(1957) - Risti ja liekki
(1957) - Herra Sotaministeri
(1956) - Viisi vekkulia
(1956) - Anu ja Mikko
(1955) - Miss Eurooppaa metsästämässä
(1955) - Veteraanin voitto
(1955) - Pastori Jussilainen
(1955) - Neznámý voják
(1954) - Niskavuoren Aarne
(1954) - Kunnioittaen
(1954) - Herrojen Eeva
(1953) - Tyttö kuunsillalta
(1952) - Silmät hämärässä
(1952) - ...ja Helena soittaa
(1951) - Sadan miekan mies
(1951) - Lakeuksien lukko
(1947) - Koskenkylän laulu
(1946) - Korkealle kansan kunto II
(1946) - Korkealle kansan kunto I
(1946) - Nuoruus sumussa
(1946) - "Minä elän"
(1945) - Mikä yö!
(1945) - Kolmastoista koputus
(1945) - Kohtalo johtaa meitä
(1944) - Kuollut mies vihastuu
(1944) - Hiipivä vaara
(1944) - "Herra ja ylhäisyys"
(1943) - Varjoja Kannaksella
(1943) - Tyttö astuu elämään
(1943) - Syntynyt terve tyttö
(1943) - Synnitön lankeemus
(1943) - Proměněné srdce
(1943) - Jees ja just
(1942) - Yli rajan
(1942) - Varaventtiili
(1942) - Kuollut mies rakastuu
(1941) - Viimeinen vieras
(1941) - Täysosuma
(1941) - Ryhmy ja Romppainen
(1941) - Poikamies-pappa
(1940) - Yövartija vain...
(1940) - Poikani pääkonsuli
(1940) - Ketunhäntä kainalossa
(1940) - Eulalia-täti
(1939) - Isoviha
(1939) - Hätävara
(1939) - Halveksittu
(1939) - Eteenpäin - elämään
(1939) - Avoveteen
(1939) - Aktivistit
(1938) - Markan tähden
(1936) - VMV 6

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.4.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vilho Siivola 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vilho Siivola - herec

se narodil 10.4.1910 ve městě Sääksmäki
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vilho Siivola

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Vilho Siivola
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
19°44’
 
LunaLuna:
Beran
28°23’
 
MerkurMerkur:
Beran
24°44’
 
VenušeVenuše:
Ryby
4°14’
 
MarsMars:
Blíženci
16°45’
 
JupiterJupiter:
Váhy
8°20’
R
SaturnSaturn:
Beran
25°24’
 
UranUran:
Kozoroh
25°03’
 
NeptunNeptun:
Rak
16°35’
 
PlutoPluto:
Blíženci
25°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°29’
R
Černá LunaLilith:
Štír
2°24’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°11’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »