Vin Diesel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vin Diesel
(Mark Sinclair Vincent)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1967 - 14:30h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér scénárista, kulturista

Vin Diesel - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (C)
Datum narození a čas (místní čas):
18.7.1967 - 14:30  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.7.1967 - 18:30  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vin Diesel 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Vin Diesel
datum narození 18.7.1967
(herec, režisér scénárista, kulturista, instagram)

Vin Diesel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2021) - Fast & Furious 10
(2019) - Fast & Furious 9
(2017) - xXx: The Return of Xander Cage
(2017) - Guardians of the Galaxy Vol. 2
(2017) - Fast 8
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Billy Lynn's Long Halftime Walk
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - UFC 184: Rousey vs. Zingano
(2015) - Teen Choice Awards 2015
(2015) - Rychle a zběsile 7
(2015) - Poslední lovec čarodějnic
(2015) - Fast & Furious: Supercharged
(2014) - 2014 MTV Movie Awards Pre-Show
(2014) - Guardians of the Galaxy: Uncovered
(2014) - Marvel Studios: Assembling a Universe
(2014) - Journey to Sundance
(2014) - Strážci Galaxie
(2013) - A Black Rose That Grew Through Concrete
(2013) - Rychle a zběsile 6
(2013) - Riddick: Blindsided
(2013) - Riddick
(2011) - Rychle a zběsile 5
(2009) - Rychlí a zběsilí
(2009) - Los Bandoleros
(2008) - Babylon A.D.
(2006) - Rychle a zběsile: Tokijská jízda
(2006) - Dokažte mi vinu
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - Ochránce
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Riddick: Temná hrozba
(2004) - Riddick: Kronika temna
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - XXX: A Filmmakers Diary
(2003) - Osamělý mstitel
(2002) - xXx
(2001) - The Movie Loft
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Rychle a zběsile
(2001) - Flákači
(2000) - Riziko
(2000) - Into Pitch Black
(2000) - Černočerná tma
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Making of 'The Iron Giant'
(1999) - Železný obr
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1997) - Zbloudilci
(1996) - The Daily Show
(1995) - Multi-Facial
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1990) - Čas probuzení

Vin Diesel - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vin Diesel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Vin Diesel - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vin Diesel 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vin Diesel - herec, režisér scénárista, kulturista

se narodil 18.7.1967 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vin Diesel

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Vin Diesel
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
25°26’
9
 
LunaLuna:
Střelec
19°19’
2
 
MerkurMerkur:
Rak
12°23’
9
R
VenušeVenuše:
Panna
6°52’
10
 
MarsMars:
Váhy
29°26’
12
 
JupiterJupiter:
Lev
10°56’
9
 
SaturnSaturn:
Beran
12°25’
5
 
UranUran:
Panna
21°23’
11
 
NeptunNeptun:
Štír
21°38’
1
R
PlutoPluto:
Panna
18°36’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°47’
6
R
Černá LunaLilith:
Beran
22°43’
6
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°43’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
2°48’
5
Domy:
Štír
8°55’
Býk
8°55’
2:
Střelec
7°51’
8:
Blíženci
7°51’
3:
Kozoroh
11°15’
9:
Rak
11°15’
Vodnář
16°55’
Lev
16°55’
5:
Ryby
19°42’
Panna
19°42’
6:
Beran
16°52’
Váhy
16°52’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
27°55’
11
Slun./Luna:
Váhy
7°22’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »