Vince Vaughn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vince Vaughn
(Vincent Anthony Vaughn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.3. 1970 - 20:12h
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista

Vince Vaughn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
28.3.1970 - 20:12  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.3.1970 - 02:12  
US, Minneapolis:
44°59' s.š., 93°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vince Vaughn 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Vince Vaughn
datum narození 28.3.1970
(herec, scénárista, instagram)

Vince Vaughn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hacksaw Ridge
(2017) - Brawl In Cell Block 99
(2016) - Term Life
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - Nepovedenej kšeft
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Stážisti
(2013) - Pozdravy ze spermabanky
(2013) - Muž na míru
(2012) - Sousedská hlídka
(2012) - Lay the Favorite
(2011) - Dilema
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Trable v ráji
(2008) - Čtvery vánoce
(2007) - Útěk do divočiny
(2007) - Santa má bráchu
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Wild West Comedy Show: 30 Days & 30 Nights - Hollywood to the Heartland
(2006) - Rozchod!
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Be Cool, Very Cool
(2005) - Nesvatbovi
(2005) - Mr. & Mrs. Smith
(2005) - Cucák
(2005) - Buď v klidu
(2004) - Starsky & Hutch: A Last Look
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2004) - Vybíjená
(2004) - Starsky & Hutch
(2004) - Paparazzi
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Reel Comedy: Old School
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Mládí v trapu
(2003) - Líbí se mi co děláš
(2003) - Blackball
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Dust: An Extraordinary Correspondence
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Beyond Jurassic Park
(2001) - Zoolander
(2001) - Ranaři
(2001) - Malý svědek
(2001) - Going to California (TV seriál)
(2000) - Style as Substance: Reflections on Tarsem
(2000) - Super kšeft
(2000) - Na jih od nebe, na západ od pekla
(2000) - Cela
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - 'Psycho' Path
(1998) - Vášeň a zrada
(1998) - Psycho
(1998) - Poprava
(1998) - Není úniku
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - The Making of 'Lost World'
(1997) - Ztracený svět: Jurský park
(1997) - Kobylky
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Proutníci
(1996) - Just Your Luck
(1995) - Mr. Show with Bob and David
(1995) - 77 Sunset Strip
(1994) - At Risk
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Bourák
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1991) - Lies of the Heart
(1991) - For the Boys
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1952) - Today

Vince Vaughn - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vince Vaughn - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Vince Vaughn - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vince Vaughn 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vince Vaughn - herec, scénárista

se narodil 28.3.1970 ve městě Minneapolis, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vince Vaughn

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Vince Vaughn
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
7°58’
6
 
LunaLuna:
Střelec
20°21’
2
 
MerkurMerkur:
Beran
13°38’
6
 
VenušeVenuše:
Beran
23°24’
6
 
MarsMars:
Býk
15°37’
7
 
JupiterJupiter:
Štír
3°54’
1
R
SaturnSaturn:
Býk
7°46’
7
 
UranUran:
Váhy
6°42’
12
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°42’
2
R
PlutoPluto:
Panna
25°44’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
10°40’
5
R
Černá LunaLilith:
Lev
12°26’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
6°23’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
14°45’
4
Domy:
Váhy
27°07’
Beran
27°07’
2:
Štír
24°46’
8:
Býk
24°46’
3:
Střelec
27°28’
9:
Blíženci
27°28’
Vodnář
3°29’
Lev
3°29’
5:
Ryby
7°05’
Panna
7°05’
6:
Beran
4°54’
Váhy
4°54’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
15°18’
11
Slun./Luna:
Vodnář
14°09’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »