Vincent Grass wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vincent Grass

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Schaerbeek
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Vincent Grass - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.1.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vincent Grass 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Vincent Grass
datum narození 9.1.1949
(herec, instagram)

Vincent Grass - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Les gorilles
(2013) - Marina
(2013) - L'apprenti Père Noël et le flocon magique
(2013) - Chérif (TV seriál)
(2012) - O myšce a medvědovi
(2011) - Deux flics sur les docks (TV seriál)
(2009) - Zvláštní jednotka (TV seriál)
(2009) - Machination
(2008) - Un barrage contre le Pacifique
(2008) - Letopisy Narnie: Princ Kaspian
(2007) - La Lance de la destinée
(2006) - David Nolande (TV seriál)
(2006) - Asterix a Vikingové
(2005) - Zim and Co.
(2005) - Taková normální královská rodinka
(2005) - Říše vlků
(2005) - Lovci pokladů (TV seriál)
(2004) - The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea
(2004) - Big Kiss
(2003) - Saint-Germain ou La négociation
(2002) - Un petit Parisien
(2002) - Napoleon (TV seriál)
(2001) - Je peux dire une connerie?
(2001) - Change moi ma vie
(2001) - Čtyřhra
(2001) - La Baie de l'archange
(2000) - Vatel
(2000) - Král tančí
(2000) - Le Centre du monde
(1999) - Le Frère Irlandais
(1998) - Pour mon fils
(1998) - Louis la Brocante (TV seriál)
(1998) - Louise et les marchés (TV seriál)
(1998) - Interdit de vieillir
(1998) - Hornblower - Rovná šance
(1998) - La Carte postale
(1997) - Můj růžový život
(1997) - Maître Da Costa (TV seriál)
(1997) - Joséphine, ange gardien (TV seriál)
(1996) - Žena zákona (TV seriál)
(1996) - Quai n° 1 (TV seriál)
(1996) - L'Enfer vert
(1996) - Les Enfants du mensonge
(1996) - Baloche
(1995) - Meurtre à l'étage
(1995) - Charlotte et Léa
(1994) - Zamilovaní
(1994) - Sharpův nepřítel
(1994) - Riskantní poslání
(1994) - Grosse fatigue
(1993) - Pétain
(1993) - Hodina prasete
(1993) - Alice Neversová (TV seriál)
(1992) - Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
(1992) - Myslím na vás
(1992) - Julie Lescautová (TV seriál)
(1991) - Vzpomínky na půlnoc
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1991) - Largo desolato
(1991) - Děkuji, živote
(1991) - L'Année de l'éveil
(1990) - Uranus
(1990) - The Radicals
(1990) - Protiúder (TV seriál)
(1990) - Noc lišky
(1990) - L'Autrichienne
(1989) - Tribunal (TV seriál)
(1989) - The Saint: The Big Bang
(1989) - Masque, Le (TV seriál)
(1989) - Champagne Charlie
(1989) - Boj o slávu
(1988) - Jak zabít kněze
(1987) - The New Statesman (TV seriál)
(1986) - Soldat Richter
(1986) - Race for the Bomb (TV seriál)
(1986) - Crossings (TV seriál)
(1985) - Krycí jméno: Smaragd
(1985) - Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
(1984) - Králova bláznovství
(1983) - The Hitchhiker (TV seriál)
(1983) - Enigma
(1982) - Traversées
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1981) - Dívka z Lotrinska
(1981) - Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
(1980) - Mama Dracula
(1980) - Légitime défense
(1979) - Lady Oscar
(1979) - Černá řada
(1978) - Muži na křídlech (TV seriál)
(1978) - La filière (TV seriál)
(1977) - Stepující stonožka
(1976) - Pallieter
(1976) - Komisař Moulin (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.1.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vincent Grass 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vincent Grass - herec

se narodil 9.1.1949 ve městě Schaerbeek
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vincent Grass

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Vincent Grass
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°55’
 
LunaLuna:
Býk
11°13’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
4°54’
 
VenušeVenuše:
Střelec
25°09’
 
MarsMars:
Vodnář
3°44’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°20’
 
SaturnSaturn:
Panna
5°42’
R
UranUran:
Blíženci
27°42’
R
NeptunNeptun:
Váhy
15°09’
 
PlutoPluto:
Lev
15°57’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
0°59’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
19°14’
 
CheirónCheirón:
Střelec
5°02’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »