Vincent Price wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vincent Price
(Vincent Leonard Price Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.5. 1911 - 00:40h
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
† 82 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
25.10.1993 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

Vincent Price - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
27.5.1911 - 00:40  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.5.1911 - 06:40  
US, St. Louis:
38°37' s.š., 90°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vincent Price 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vincent Price
datum narození 27.5.1911
(herec, instagram)

Vincent Price - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2010) - Skeleton Farm's Halloween Horrorshow
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(2001) - Pulp Cinema
(2001) - Heroes of Horror
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1996) - 100 Years of Horror: Sorcerers
(1996) - 100 Years of Horror: Maniacs
(1995) - Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (hudební videoklip)
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1993) - The Princess and the Cobbler
(1993) - Podstata spravedlnosti
(1990) - In the Director's Chair: The Man Who Invented Edward Scissorhands
(1990) - The Horror Hall of Fame
(1990) - Střihoruký Edward
(1990) - Hra s ohněm
(1989) - Step Into the Third Dimension
(1989) - Don't Scream It's Only a Movie
(1989) - Coral Browne: Caviar for the General
(1988) - Vincent Price: The Sinister Image
(1988) - Smrtelné horko
(1988) - Michaels' Movie Madness (TV seriál)
(1987) - Strange But True Football Stories
(1987) - Creepy Classics
(1987) - Srpnové velryby
(1987) - Sparkyho kouzelné piano
(1987) - The Offspring
(1987) - The Little Troll Prince
(1986) - Narození páně
(1986) - Horrible Horror
(1986) - The Great Mouse Detective
(1986) - Escapes
(1985) - Joan Rivers and Friends Salute Heidi Abromowitz
(1985) - Dracula, the Great Undead
(1985) - America Screams
(1985) - Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
(1984) - Don't Ask Me, Ask God
(1984) - Bloodbath at the House of Death
(1983) - Michael Jackson: Thriller (hudební videoklip)
(1983) - Michael Jackson: Making Michael Jackson's 'Thriller'
(1983) - Dům dlouhých stínů
(1982) - Magic with the Stars
(1982) - Circus of the Stars #7
(1982) - Vincent
(1982) - Ruddigore
(1982) - Fun with Mr. Future
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Klub příšer
(1981) - Freddy the Freeloader's Christmas Dinner
(1980) - Days of Fury
(1980) - Pogo for President: 'I Go Pogo'
(1980) - Mystery! (TV seriál)
(1979) - The Horror Show
(1979) - Time Express (TV seriál)
(1979) - The Strange Case of Alice Cooper
(1979) - Scavenger Hunt
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - Ringo
(1977) - The Cry of a Hurting World... I'm Hungry!
(1977) - Lindsay Wagner: Another Side of Me
(1976) - The Captain and Tennille
(1976) - Joys
(1976) - The Butterfly Ball
(1975) - Alice Cooper: Welcome to My Nightmare (koncert)
(1975) - Journey Into Fear
(1975) - Alice Cooper: The Nightmare
(1974) - The Horror Hall of Fame: A Monster Salute
(1974) - The Devil's Triangle
(1974) - Percyho možnosti
(1974) - Madhouse
(1974) - Black Day for Bluebeard
(1973) - Krvavé divadlo
(1973) - Columbo: Sladká, leč smrtící
(1972) - Znovuzrození Dr. Phibese
(1972) - An Evening with Edgar Allan Poe
(1972) - The Aries Computer
(1971) - The Beginning of the End of the World
(1971) - What's a Nice Girl Like You...?
(1971) - Ohavný Dr. Phibes
(1971) - Mooch Goes to Hollywood
(1971) - The Hilarious House of Frightenstein (TV seriál)
(1971) - Here Comes Peter Cottontail
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - The Real Tom Kennedy Show
(1970) - Volání smrti
(1970) - Scream and Scream Again
(1970) - Cucumber Castle
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Della
(1969) - The Oblong Box
(1969) - The Heiress
(1969) - Elvis: Trable s děvčaty
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - Víc mrtvý než živý
(1968) - Podivuhodné příběhy
(1968) - Lovci čarodějnic
(1967) - Šakalové
(1967) - Dům tisíce panenek
(1966) - Dr. Goldfoot a jeho sexbomby
(1966) - Clown Alley
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dating Game
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1965) - The Wild Weird World of Dr. Goldfoot
(1965) - Ligeina hrobka
(1965) - Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
(1965) - The City Under the Sea
(1964) - Chagall
(1964) - Maska rudé smrti
(1964) - The Last Man on Earth
(1964) - Komedie plná hrůz
(1963) - You Don't Say
(1963) - Tabů, I
(1963) - Strašidelný palác
(1963) - Plážová párty
(1963) - Hrůzostrašné příběhy
(1963) - Havran
(1963) - Bláznův deník
(1962) - Your First Impression
(1962) - Tower of London
(1962) - Historky hrůzy
(1962) - Convicts 4
(1962) - Confessions of an Opium Eater
(1961) - Naked Terror
(1961) - Pán světa
(1961) - Nefertiti, regina del Nilo
(1961) - Jáma a kyvadlo
(1961) - Gordon, il pirata nero
(1960) - Special Gala to Support Kennedy Campaign
(1960) - Zánik domu Usherů
(1960) - The Three Musketeers
(1960) - The Best of the Post (TV seriál)
(1959) - Třaslavec
(1959) - The Big Circus
(1959) - The Bat
(1959) - Return of the Fly
(1959) - Dům hrůzy
(1958) - Moucha
(1958) - Collector's Item
(1957) - Eight Steps to Peace
(1957) - The Story of Mankind
(1956) - While the City Sleeps
(1956) - The Vagabond King
(1956) - Serenáda
(1956) - Desatero přikázání
(1955) - Son of Sinbad
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1955) - Born In Freedom: The Story of Colonel Drake
(1954) - The Mad Magician
(1954) - Dangerous Mission
(1954) - Casanova's Big Night
(1953) - Crucifixion
(1953) - Summer Theatre (TV seriál)
(1953) - Dům voskových figurín
(1952) - The Las Vegas Story
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Pictura
(1951) - His Kind of Woman
(1951) - Adventures of Captain Fabian
(1950) - The Baron of Arizona
(1950) - Champagne for Caesar
(1950) - Curtain Call at Cactus Creek
(1949) - The Bribe
(1949) - Bagdad
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Up in Central Park
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - Rogues' Regiment
(1948) - Bud Abbott Lou Costello Meet Frankenstein
(1947) - Pantomime Quiz
(1947) - The Web
(1947) - The Long Night
(1947) - Moss Rose
(1946) - Shock
(1946) - Dragonwyck
(1945) - Smrtelný hřích
(1945) - Královský skandál
(1944) - Wilson
(1944) - The Eve of St. Mark
(1944) - Laura
(1944) - The Keys of the Kingdom
(1943) - The Song of Bernadette
(1941) - Hudson's Bay
(1940) - Zelené peklo
(1940) - The Invisible Man Returns
(1940) - The House of the Seven Gables
(1940) - Brigham Young
(1939) - Tower of London
(1939) - Soukromý život Alžběty a Essexe
(1938) - Service de Luxe
Vincent Price - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.5.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vincent Price 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vincent Price - herec

se narodil 27.5.1911 ve městě St. Louis, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vincent Price

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Vincent Price
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
4°51’
3
 
LunaLuna:
Býk
20°52’
2
 
MerkurMerkur:
Býk
11°32’
2
 
VenušeVenuše:
Rak
16°04’
5
 
MarsMars:
Ryby
25°09’
1
 
JupiterJupiter:
Štír
6°35’
8
R
SaturnSaturn:
Býk
13°01’
2
 
UranUran:
Kozoroh
29°08’
11
R
NeptunNeptun:
Rak
19°37’
5
 
PlutoPluto:
Blíženci
26°52’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
8°41’
2
R
Černá LunaLilith:
Střelec
18°04’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°55’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
17°10’
1
Domy:
Ryby
3°11’
Panna
3°11’
2:
Beran
18°57’
8:
Váhy
18°57’
3:
Býk
20°57’
9:
Štír
20°57’
Blíženci
14°48’
Střelec
14°48’
5:
Rak
6°14’
Kozoroh
6°14’
6:
Rak
29°57’
Kozoroh
29°57’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
23°59’
11
Slun./Luna:
Býk
27°51’
3


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »