Vincent Regan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vincent Regan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Swansea, Wales
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Vincent Regan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.5.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vincent Regan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vincent Regan
datum narození 16.5.1965
(herec, instagram)

Vincent Regan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Last Photograph
(2015) - The Royals (TV seriál)
(2015) - A.D. The Bible Continues (TV seriál)
(2015) - AB Negative
(2014) - Tři mušketýři (TV seriál)
(2014) - Top Dog
(2014) - Retrospective
(2014) - From There to Here (TV seriál)
(2013) - Vendetta
(2013) - Hercule Poirot: Sloni mají paměť
(2013) - Dementamania
(2013) - Atlantis (TV seriál)
(2012) - Útěk z MS-1
(2012) - Trigger Point (TV seriál)
(2012) - Starlings (TV seriál)
(2012) - Sněhurka a lovec
(2012) - Outside Bet
(2012) - Hit & Miss (TV seriál)
(2011) - Scott and Bailey (TV seriál)
(2011) - Inspector George Gently: Gently Upside Down
(2011) - The Holding
(2011) - Camelot (TV seriál)
(2010) - Souboj Titánů
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - The Nativity (TV seriál)
(2010) - Bonded by Blood
(2010) - The Big I Am
(2009) - Vězeň (TV seriál)
(2009) - Špion(i)
(2009) - Eva
(2008) - Bathory
(2007) - Slečna Marplová: V hotelu Bertram
(2006) - 300: Bitva u Thermopyl
(2006) - Život v buši (TV seriál)
(2006) - The Street (TV seriál)
(2006) - Low Winter Sun
(2005) - Utržený ze řetězu
(2005) - ShakespeaRe-Told (TV seriál)
(2005) - Císař Augustus (TV seriál)
(2004) - Troja
(2003) - Zabít Hitlera
(2003) - 40 (TV seriál)
(2003) - The Planman
(2002) - Zachraň mě! (TV seriál)
(2002) - Mesiáš 2: Má je pomsta
(2001) - Úkol zabít
(2001) - Rebel Heart (TV seriál)
(2001) - Murphyho zákon
(2001) - Černý rytíř
(2000) - Rafinovaný zloděj
(1999) - Johanka z Arku
(1999) - Eureka Street (TV seriál)
(1998) - Invasion: Earth (TV seriál)
(1998) - B. Monkey
(1998) - Biblické příběhy: Jeremiáš
(1996) - Hard Men
(1996) - Call Red (TV seriál)
(1994) - 99-1
(1994) - Krasavec Beauty
(1993) - Paul Calf's Video Diary
(1992) - An Unwanted Woman

Vincent Regan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vincent Regan - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vincent Regan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vincent Regan - herec

se narodil 16.5.1965 ve městě Swansea, Wales, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vincent Regan

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Vincent Regan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
25°23’
 
LunaLuna:
Střelec
6°58’
 
MerkurMerkur:
Býk
1°18’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°24’
 
MarsMars:
Panna
12°34’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
5°26’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°45’
 
UranUran:
Panna
10°41’
R
NeptunNeptun:
Štír
18°27’
R
PlutoPluto:
Panna
13°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
14°47’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°12’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°51’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »