Vincent Spano wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vincent Spano
(Vincent M. Spano)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.10. 1962 - 08:46h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Vincent Spano - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.10.1962 - 08:46  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.10.1962 - 12:46  
US, New York:
40°38' s.š., 73°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vincent Spano 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vincent Spano
datum narození 18.10.1962
(herec, režisér, instagram)

Vincent Spano - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Miracle Underground
(2016) - Inferno by Dante
(2015) - Wrestling Isn't Wrestling
(2015) - Pearly Gates
(2014) - Dante's Hell Animated
(2014) - April Rain
(2013) - This Magic Moment
(2011) - Sangue caldo (TV seriál)
(2010) - Caldo criminale
(2009) - Dante's Inferno: Abandon All Hope
(2009) - Balancing the Books
(2008) - Vražedné pochybení
(2008) - Návrat osamělého jezdce
(2007) - Pandemie
(2007) - Nevermore
(2007) - A Modern Twain Story: The Prince and the Pauper
(2006) - Slepá důvěra
(2006) - Onore e il rispetto, L' (TV seriál)
(2005) - Zásnubní prsten
(2004) - V zajetí
(2004) - North Shore (TV seriál)
(2003) - Intimate Portrait: Rosanna Arquette
(2003) - Pustina
(2003) - Mlčení
(2002) - Krysy
(2001) - Texas Rangers
(2001) - Jenifer
(2000) - Vražedný pohled lásky
(2000) - Proroctví: Černí andělé
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Goosed
(1998) - The Unknown Cyclist
(1998) - The Christmas Path
(1998) - A Brooklyn State of Mind
(1997) - Prince Street (TV seriál)
(1997) - Naprosto nezávazně
(1997) - Dítě Medúzy
(1996) - Podzemní komando
(1995) - Pouta
(1994) - Výstup
(1993) - Přežít
(1993) - Babí léto
(1992) - F-16 zabíjí
(1991) - Oscar
(1991) - Město naděje
(1990) - Heart of the Deal
(1989) - Rouge Venise
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - Vysoká frekvence
(1988) - A Bůh stvořil ženu
(1987) - Dobrý den, Babylónie
(1986) - Il Cugino americano
(1985) - Jiný život
(1984) - Pravidla velkoměsta
(1984) - Mariini milenci
(1983) - Návrat černého hřebce
(1983) - Miláčku, jsi to ty?
(1983) - Dravé ryby
(1982) - A Stranger Is Watching
(1981) - Senior Trip
(1981) - The Gentleman Bandit
(1979) - Over the Edge
(1979) - The Double McGuffin
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)

Vincent Spano - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Vincent Spano - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.10.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vincent Spano 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vincent Spano - herec, režisér

se narodil 18.10.1962 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vincent Spano

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Vincent Spano
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
24°39’
12
 
LunaLuna:
Rak
2°37’
8
 
MerkurMerkur:
Váhy
7°15’
11
 
VenušeVenuše:
Štír
27°12’
1
 
MarsMars:
Lev
3°24’
9
 
JupiterJupiter:
Ryby
3°01’
4
R
SaturnSaturn:
Vodnář
4°49’
3
 
UranUran:
Panna
4°01’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
12°32’
12
 
PlutoPluto:
Panna
11°19’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°37’
9
R
Černá LunaLilith:
Váhy
9°23’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°33’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
20°37’
9
Domy:
Štír
12°38’
Býk
12°38’
2:
Střelec
11°55’
8:
Blíženci
11°55’
3:
Kozoroh
15°48’
9:
Rak
15°48’
Vodnář
21°43’
Lev
21°43’
5:
Ryby
24°16’
Panna
24°16’
6:
Beran
20°58’
Váhy
20°58’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
2°11’
11
Slun./Luna:
Lev
28°38’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »