Ving Rhames wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ving Rhames
(Irving Rameses Rhames)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, scénárista

Ving Rhames - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.5.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ving Rhames 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ving Rhames
datum narození 12.5.1959
(herec, scénárista, instagram)

Ving Rhames - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Life Outside
(2016) - Bastards
(2015) - Untitled NBA Project
(2015) - The Sunday Horse
(2015) - Sleight of Hand
(2015) - Operator
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2015) - Minkow
(2014) - Jamesy Boy
(2014) - A Day Late and a Dollar Short
(2013) - Pravidla podsvětí
(2013) - Percentage
(2013) - Mezi životem a smrtí (TV seriál)
(2013) - In Security
(2012) - 7 pod nulou
(2012) - Soldaty udači
(2012) - Rallye smrti: Peklo na zemi
(2012) - Piraňa 3DD
(2012) - Na dno nás nedostanete
(2012) - Mafia
(2011) - Zombie Apocalypse
(2011) - The River Murders
(2011) - Pimp Bullies
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2011) - Julia X 3D
(2011) - Black Jack
(2010) - Ving Rhames Wins Oscar for Piranha 3D
(2010) - Utajená operace
(2010) - Rallye smrti 2
(2010) - Piraňa 3D
(2010) - Pán Harold a kluci
(2010) - Love Chronicles: Secrets Revealed
(2010) - King of the Avenue
(2010) - Jako zvířata v kleci
(2010) - Gravity (TV seriál)
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - Turnaj zabijáků
(2009) - Spiknutí: Echelon
(2009) - The Red Canvas
(2009) - Náhradníci
(2009) - Kšeftáři
(2009) - Evil Angel
(2009) - Cubed (TV seriál)
(2009) - Cesta do pekel
(2009) - The Bridge to Nowhere
(2008) - Zombies: Den-D přichází
(2008) - Záchrana boha
(2008) - Sonny Liston: Těžká váha
(2008) - A Broken Life
(2007) - Zvíře
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2007) - Football Wives
(2007) - Ascension Day
(2006) - American Gangster (TV seriál)
(2006) - Mission: Impossible III
(2006) - Leroy & Stitch
(2006) - Klub splněných přání
(2006) - Aquaman
(2005) - The Story Room: The Making of 'Lilo & Stitch'
(2005) - Shooting Gallery
(2005) - Opravdové zvíře
(2005) - Kojak
(2005) - Kojak (TV seriál)
(2005) - Back in the Day
(2004) - 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect
(2004) - Úsvit mrtvých
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Beef
(2003) - Stitch! Film
(2003) - Hřích
(2002) - Pulp Fiction: The Facts
(2002) - Temný stín nad L.A.
(2002) - RFK
(2002) - Otcovy hříchy
(2002) - Neporazitelný
(2002) - Malý John
(2002) - Lilo & Stitch
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - UC: Undercover (TV seriál)
(2001) - Tvrďák
(2001) - Final Fantasy: Esence života
(2000) - Behind the Mission: The Making of 'M:I-2'
(2000) - Ulice bez lásky
(2000) - Mission: Impossible II
(2000) - American Tragedy
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Past
(1998) - Robert F. Kennedy: A Memoir
(1998) - Zakázané ovoce
(1998) - Přes mrtvoly
(1997) - You're Still Not Fooling Anybody
(1997) - Vítejte v Rosewood
(1997) - Don King: Jenom v Americe
(1997) - Dangerous Ground
(1997) - Con Air
(1996) - Striptýz
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - The Way West
(1995) - Postrach
(1995) - Polibek smrti
(1995) - Deadly Whispers
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Philly Heat (TV seriál)
(1994) - Drop Squad
(1993) - Věc cti
(1993) - Svatý z Fort Washingtonu
(1993) - Dave
(1992) - Gomorron
(1992) - Stůj, nebo maminka vystřelí!
(1992) - Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9
(1991) - Vražda
(1991) - Lidé pod schody
(1991) - Let vetřelce
(1991) - L'Amérique en otage
(1990) - Rising Son
(1990) - Když si na mě vzpomeneš
(1990) - Jakubův žebřík
(1990) - Dlouhá cesta domů
(1989) - Oběti války
(1989) - Men (TV seriál)
(1988) - Patty Hearstová
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Rodný syn
(1985) - Go Tell It On the Mountain
(1964) - Another World (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.5.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ving Rhames 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ving Rhames - herec, scénárista

se narodil 12.5.1959 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ving Rhames

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Ving Rhames
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
21°01’
 
LunaLuna:
Rak
12°09’
 
MerkurMerkur:
Beran
29°28’
 
VenušeVenuše:
Rak
2°05’
 
MarsMars:
Rak
18°25’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°55’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
6°32’
R
UranUran:
Lev
12°26’
 
NeptunNeptun:
Štír
5°10’
R
PlutoPluto:
Panna
1°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°05’
R
Černá LunaLilith:
Býk
19°33’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°26’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »