Viola Dana wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Viola Dana
(Virginia Flugrath)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Viola Dana - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.6.1897 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Viola Dana 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Viola Dana
datum narození 26.6.1897
(herečka, instagram)

Viola Dana - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Buster Keaton: A Hard Act to Follow
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1971) - This Is Your Life
(1965) - Hollywood My Home Town
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1934) - Movie Memories
(1933) - The Film Parade
(1933) - The Strange Case of Poison Ivy
(1932) - Foiled Again
(1929) - Two Sisters
(1929) - The Show of Shows
(1929) - One Splendid Hour
(1928) - That Certain Thing
(1927) - Salvation Jane
(1927) - Naughty Nanette
(1927) - Lure of the Night Club
(1927) - Home Struck
(1926) - Wild Oats Lane
(1926) - The Silent Lover
(1926) - The Ice Flood
(1926) - Kosher Kitty Kelly
(1926) - Bred in Old Kentucky
(1926) - Bigger Than Barnum's
(1925) - Screen Snapshots, Series 5, No. 14
(1925) - Screen Snapshots No. 2
(1925) - Winds of Chance
(1925) - The Necessary Evil
(1925) - The Great Love
(1925) - Forty Winks
(1925) - As Man Desires
(1924) - Screen Snapshots, Series 4, No. 10
(1924) - Revelation
(1924) - Open All Night
(1924) - Merton of the Movies
(1924) - The Heart Bandit
(1924) - Don't Doubt Your Husband
(1924) - The Beauty Prize
(1924) - Along Came Ruth
(1923) - Screen Snapshots, Series 3, No. 21
(1923) - Screen Snapshots, Series 3, No. 17
(1923) - The Social Code
(1923) - Rouged Lips
(1923) - A Noise in Newboro
(1923) - In Search of a Thrill
(1923) - Hollywood
(1923) - Her Fatal Millions
(1923) - Crinoline and Romance
(1922) - They Like 'Em Rough
(1922) - Seeing's Believing
(1922) - Love in the Dark
(1922) - June Madness
(1922) - Glass Houses
(1922) - Fourteenth Lover
(1922) - The Five Dollar Baby
(1921) - There Are No Villains
(1921) - Puppets of Fate
(1921) - Off-Shore Pirate,The
(1921) - The Match-Breaker
(1921) - Life's Darn Funny
(1921) - Home Stuff
(1920) - Screen Snapshots, Series 1, No. 3
(1920) - Screen Snapshots, Series 1, No. 13
(1920) - The Willow Tree
(1920) - The Chorus Girl's Romance
(1920) - Dangerous to Men
(1920) - Cinderella's Twin
(1920) - Blackmail
(1919) - The Parisian Tigress
(1919) - Some Bride
(1919) - Satan Junior
(1919) - Please Get Married
(1919) - The Microbe
(1919) - The Gold Cure
(1919) - False Evidence
(1918) - The Winding Trail
(1918) - A Weaver of Dreams
(1918) - Riders of the Night
(1918) - Opportunity
(1918) - The Only Road
(1918) - Flower of the Dusk
(1918) - Breakers Ahead
(1917) - Threads of Fate
(1917) - Rosie O'Grady
(1917) - The Mortal Sin
(1917) - Lady Barnacle
(1917) - God's Law and Man's
(1917) - The Girl Without a Soul
(1917) - Blue Jeans
(1917) - Aladdin's Other Lamp
(1916) - The Light of Happiness
(1916) - The Innocence of Ruth
(1916) - The Gates of Eden
(1916) - The Flower of No Man's Land
(1916) - The Cossack Whip
(1915) - A Thorn Among Roses
(1915) - The Glory of Clementina
(1915) - A Theft in the Dark
(1915) - The Stoning
(1915) - The Stone Heart
(1915) - A Spiritual Elopement
(1915) - The Slavey Student
(1915) - The Portrait in the Attic
(1915) - On Dangerous Paths
(1915) - Lena
(1915) - Children of Eve
(1915) - The Champion Process Server
(1915) - The House of the Lost Court
(1915) - Her Happiness
(1915) - Gladiola
(1915) - Cohen's Luck
(1914) - Who Goes There?
(1914) - Treasure Trove
(1914) - Seth's Sweetheart
(1914) - My Friend from India
(1914) - Molly the Drummer Boy
(1914) - The Blind Fiddler
(1914) - The Adventure of the Hasty Elopement
(1912) - The Third Thanksgiving
(1912) - The Lord and the Peasant
(1912) - Children Who Labor
(1912) - How Father Accomplished His Work
(1912) - The Butler and the Maid
(1910) - A Christmas Carol
Viola Dana - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...


Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.6.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Viola Dana 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Viola Dana - herečka

se narodila 26.6.1897 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Viola Dana

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Viola Dana
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
5°04’
 
LunaLuna:
Býk
24°55’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°26’
 
VenušeVenuše:
Býk
19°58’
 
MarsMars:
Lev
22°41’
 
JupiterJupiter:
Panna
5°19’
 
SaturnSaturn:
Štír
24°54’
R
UranUran:
Štír
25°33’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
20°35’
 
PlutoPluto:
Blíženci
13°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
7°47’
R
Černá LunaLilith:
Býk
22°07’
 
CheirónCheirón:
Štír
7°41’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »