Virna Lisi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Virna Lisi
(Virna Pieralisi)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.11. 1936 - 02:00h
Místo:
Ancona
Země:
Věk:
† 78 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Virna Lisi - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.11.1936 - 02:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.11.1936 - 01:00  
IT, Ancona:
43°38' s.š., 13°30' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Virna Lisi 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Virna Lisi
datum narození 8.11.1936
(herečka, instagram)

Virna Lisi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Milovník po italsku
(2014) - Walt Disney e l'Italia - Una storia d'amore
(2014) - Madre, aiutami. (TV seriál)
(2013) - Baciamo le mani: Palermo-New York 1958 (TV seriál)
(2011) - La donna che ritorna
(2010) - L'ultimo gattopardo: Ritratto di Goffredo Lombardo
(2009) - Pietro Germi - Il bravo, il bello, il cattivo
(2008) - Ti lascio una canzone (TV seriál)
(2008) - Il sangue e la rosa
(2008) - Fidati di me (TV seriál)
(2007) - Ženy z ocele
(2006) - Onore e il rispetto, L' (TV seriál)
(2005) - Caterina e le sue figlie (TV seriál)
(2004) - Annin dům
(2003) - Ragazzi della via Pál, I
(2002) - Il Più bel giorno della mia vita
(2001) - Piccolo mondo antico
(2001) - Occhi verde veleno
(2001) - Memoria e il perdono, La (TV seriál)
(2001) - Bello delle donne, Il (TV seriál)
(2001) - Le Ali della vita 2
(2000) - Na křídlech života
(2000) - Dono semplice, Un
(1999) - Cristallo di rocca
(1999) - Balzac
(1997) - Ohnivá poušť (TV seriál)
(1996) - Va' dove ti porta il cuore
(1996) - Uno di noi (TV seriál)
(1994) - Královna Margot
(1993) - Passioni (TV seriál)
(1991) - Záhady temné džungle (TV seriál)
(1989) - Ragazzi di via Panisperna, I
(1989) - E se poi se ne vanno?
(1989) - Buon Natale... Buon anno
(1988) - E non se ne vogliono andare!
(1988) - Cinema
(1987) - I Love N.Y.
(1986) - Jednou zaklepeš u mých dveří (TV seriál)
(1985) - Kryštof Kolumbus (TV seriál)
(1984) - ...e la vita continua
(1984) - Amarsi un po'
(1983) - Stelli emigranti
(1983) - Sapore di mare
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - La Donna giusta
(1980) - Sladké lži
(1980) - La Cicala
(1979) - Ernesto
(1977) - Mimo dobro a zlo
(1974) - Návrat bílého tesáka
(1973) - Le Serpent
(1973) - Bílý tesák
(1972) - Modrovous
(1972) - Les Galets d'Étretat
(1972) - Barbe-bleue
(1971) - Un beau monstre
(1971) - The Statue
(1971) - Roma bene
(1970) - Giochi particolari
(1970) - Čas vlků
(1969) - The Barbara McNair Show
(1969) - Tajemství Santa Vittorie
(1969) - Il Suo modo di fare
(1969) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1969) - L'Arbre de Noël
(1968) - Meglio vedova
(1968) - Le dolci signore
(1967) - 25. hodina
(1967) - La Ragazza e il generale
(1967) - Arabella
(1966) - Vergine per il principe, Una
(1966) - Útok na Queen Mary
(1966) - S mojí ženou ne!
(1966) - Dámy a pánové
(1965) - Made in Italy
(1965) - La donna del lago
(1965) - Jak zabít svou ženu
(1965) - Dnes, zítra a pozítří
(1965) - Casanova '70
(1965) - Le Bambole
(1964) - Černý Tulipán
(1964) - Coplan prend des risques
(1963) - Nejkratší den
(1962) - Eva
(1962) - Cinque marines per cento ragazze
(1962) - Les Bonnes causes
(1961) - Sua Eccellenza si fermò a mangiare
(1961) - Romulus a Remus
(1961) - Il caso Maurizius (TV seriál)
(1960) - Militare e mezzo, Un
(1959) - Il Padrone delle ferriere
(1959) - Il Mondo dei miracoli
(1959) - Caterina Sforza, la leonessa di Romagna
(1958) - Žena, o které se mluví
(1958) - Vite perdute
(1958) - Totò, Peppino e le fanatiche
(1957) - Ripudiata
(1957) - Il Conte di Matera
(1955) - Vendicata!
(1955) - La Rossa
(1955) - Luna nuova
(1955) - Husaři
(1955) - Le Diciottenni
(1955) - Addio Napoli!
(1954) - Violenza sul lago
(1954) - Il Vetturale del Moncenisio
(1954) - Piccola santa
(1954) - Lettera napoletana
(1954) - Desiderio 'e sole
(1954) - La Corda d'acciaio
(1954) - Il Cardinale Lambertini
(1953) - E Napoli canta

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.11.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Virna Lisi 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Virna Lisi - herečka

se narodila 8.11.1936 ve městě Ancona
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Virna Lisi

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Virna Lisi
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
15°27’
3
 
LunaLuna:
Panna
8°13’
12
 
MerkurMerkur:
Štír
9°10’
2
 
VenušeVenuše:
Střelec
19°21’
4
 
MarsMars:
Panna
26°03’
1
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°49’
4
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°53’
6
R
UranUran:
Býk
7°15’
8
R
NeptunNeptun:
Panna
18°26’
12
 
PlutoPluto:
Rak
28°44’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
26°23’
4
R
Černá LunaLilith:
Štír
4°00’
2
 
CheirónCheirón:
Blíženci
22°29’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
26°05’
3
Domy:
Panna
18°51’
Ryby
18°51’
2:
Váhy
13°15’
8:
Beran
13°15’
3:
Štír
12°48’
9:
Býk
12°48’
Střelec
16°41’
Blíženci
16°41’
5:
Kozoroh
21°16’
Rak
21°16’
6:
Vodnář
22°23’
Lev
22°23’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
2°46’
11
Slun./Luna:
Váhy
11°50’
1


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »