Vivi Bach wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vivi Bach
(Vivienne Bak)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kodaň
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Vivi Bach - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.10.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vivi Bach 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vivi Bach
datum narození 3.10.1939
(herečka, instagram)

Vivi Bach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1971) - Dalli Dalli
(1969) - Warum ich Dich liebe
(1969) - Tag ist schöner als der andere, Ein
(1969) - Luftsprünge (TV seriál)
(1969) - April - April
(1968) - Otto ist auf Frauen scharf
(1968) - Det er så synd for farmand
(1968) - Assignment K
(1967) - Zlaté časy ve Spessartu
(1967) - Onkel Joakims hemmelighed
(1967) - Europa canta
(1967) - Elsk... din næste
(1967) - Con la muerte a la espalda
(1966) - Upperseven, l'uomo da uccidere
(1966) - Ski Fever
(1966) - Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
(1966) - Polizeifunk ruft (TV seriál)
(1966) - Dýmky
(1965) - Tausend Takte Übermut
(1965) - Mozambique
(1965) - Ferienbett mit 100 PS, Ein
(1965) - Amore all'italiana
(1964) - Le Pistole non discutono
(1964) - Holiday in St. Tropez
(1963) - Unsere tollen Nichten
(1963) - Das Rätsel der roten Quaste
(1963) - Dronningens vagtmester
(1963) - ...denn die Musik und die Liebe in Tirol
(1963) - Death Drums Along the River
(1962) - Wenn die Musik spielt am Wörthersee
(1962) - Die Post geht ab
(1961) - Unsere tollen Tanten
(1961) - ...und du, mein Schatz, bleibst hier
(1961) - So liebt und küsst man in Tirol
(1961) - Schlagerparade 1961
(1961) - Die Abenteuer des Grafen Bobby
(1961) - Am Sonntag will mein Süsser mit mir segeln gehn
(1960) - Wir wollen niemals auseinandergehen
(1960) - Schlager-Raketen
(1959) - Pigen i søgelyset
(1959) - Immer die Mädchen
(1958) - Seksdagesløbet
(1958) - Pigen og vandpytten
(1958) - Krudt og klunker

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.10.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vivi Bach 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vivi Bach - herečka

se narodila 3.10.1939 ve městě Kodaň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vivi Bach

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Vivi Bach
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
9°22’
 
LunaLuna:
Blíženci
5°34’
 
MerkurMerkur:
Váhy
17°36’
 
VenušeVenuše:
Váhy
16°45’
 
MarsMars:
Vodnář
3°48’
 
JupiterJupiter:
Beran
3°00’
R
SaturnSaturn:
Beran
29°14’
R
UranUran:
Býk
21°27’
R
NeptunNeptun:
Panna
23°40’
 
PlutoPluto:
Lev
2°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
0°17’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
2°01’
 
CheirónCheirón:
Rak
19°27’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »