Vivian Naefe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vivian Naefe

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hamburk
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
scénáristka, režisérka

Vivian Naefe - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
21.7.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vivian Naefe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vivian Naefe
datum narození 21.7.1953
(scénáristka, režisérka, instagram)

Vivian Naefe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tief durchatmen, die Familie kommt
(2015) - Seitenwechsel
(2014) - Zeit der Zimmerbrände
(2014) - Der Bulle und das Landei - von Mäusen, Miezen und Moneten
(2013) - Einfach die Wahrheit
(2013) - Der Geschmack von Apfelkernen
(2012) - Obendrüber da schneit es
(2012) - Der Doc und die Hexe - Nebenwirkungen
(2012) - Der Doc und die Hexe - Katastrophenalarm
(2012) - Bella a nesplněný sen
(2011) - Papa allein zu Haus
(2011) - Mein eigen Fleisch und Blut
(2010) - Der Doc und die Hexe
(2009) - Žáby k zulíbání 3
(2008) - Mit einem Schlag
(2007) - Žáby k zulíbání 2
(2006) - Žáby k zulíbání
(2006) - Vater Undercover - Im Auftrag der Familie
(2006) - Leo
(2006) - Fünf-Sterne-Kerle inklusive
(2005) - Wellen
(2005) - Chci najít svou cestu
(2003) - Verrückt ist auch normal
(2003) - Rychle do života!
(2003) - Männer häppchenweise
(2003) - Der Herr der Wüste
(2002) - So schnell Du kannst
(2002) - Bobby
(2000) - Tatort - Kleine Diebe
(2000) - Frauen lügen besser
(2000) - Einer geht noch
(1998) - Rache für mein totes Kind
(1998) - Eine ungehorsame Frau
(1998) - Benátky pro čtyři
(1995) - Zaubergirl
(1995) - Místo činu - Krvavý asfalt
(1995) - Miluji muže své dcery
(1995) - Man(n) sucht Frau
(1994) - Tödliches Netz
(1993) - Todesreigen
(1993) - Julian H. entführt - Qualen einer Mutter
(1992) - Moje dcera patří mně
(1991) - Für immer jung
(1990) - Mauritius-Los
(1989) - Nest, Das (TV seriál)
(1988) - Pizza-Express
(1988) - Der Boss aus dem Westen
(1986) - Ticket nach Rom
(1985) - Wochenendgeschichten (TV seriál)
(1983) - Zuckerhut

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.7.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vivian Naefe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vivian Naefe - scénáristka, režisérka

se narodila 21.7.1953 ve městě Hamburk
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vivian Naefe

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Vivian Naefe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
28°24’
 
LunaLuna:
Štír
24°40’
 
MerkurMerkur:
Lev
4°50’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
14°58’
 
MarsMars:
Rak
24°36’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°26’
 
SaturnSaturn:
Váhy
21°10’
 
UranUran:
Rak
19°22’
 
NeptunNeptun:
Váhy
21°12’
 
PlutoPluto:
Lev
22°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
3°24’
R
Černá LunaLilith:
Panna
23°16’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°29’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »