Vladimir 518 wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vladimir 518

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1978 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
rapper, dj

Vladimir 518 - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1978 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vladimir 518 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vladimir 518
datum narození v roce *1978
(rapper, dj, instagram)

Vladimir 518 - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Vladimir 518 ft. CTRL Priss: Ať se to neposere! (hudební videoklip)
(2016) - PSH: VICE (hudební videoklip)
(2015) - Separ feat. Rytmus - Praha (hudební videoklip)
(2015) - LA4 & DJ Wich – Zlato v bahně (hudební videoklip)
(2015) - Hip Hop Žije - #27 (hudební videoklip)
(2015) - Ego & Yojo & Sysel - Dneska sa opustíme (hudební videoklip)
(2015) - Kombo
(2015) - Kmeny: Rap
(2014) - Vladimir 518: Tady vládnu já (hudební videoklip)
(2014) - PSH: Já to řikal (hudební videoklip)
(2014) - IronKap - Lepší Dny feat. Hard Target (hudební videoklip)
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - ČT Live - Žebřík 2013 Bacardi Music Awards (koncert)
(2014) - Vejška
(2014) - Orion - Neuč Vorla lítat
(2013) - Vladimir 518 & Martin Svátek: Planeta Praha (hudební videoklip)
(2013) - Vladimir 518: Kilovej Bůh (hudební videoklip)
(2013) - Monkey Business feat. Orion, Vladimir 518, Kato: Rockin' at the Lobby Bar (hudební videoklip)
(2013) - Tečka páteční noci
(2013) - Artefakta
(2012) - Vladimir 518 feat. Hugo Toxxx, Mike Trafik: Nemám zájem (hudební videoklip)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Snídejte šampaňské
(2012) - Mixxxer
(2012) - DJ Wich - Questions
(2011) - PSH: Co bude, až nebude rap? (hudební videoklip)
(2011) - 31 konců/31 začátků
(2011) - PSH Videodrome
(2010) - Viktor Hazard feat. Various Artists - Toto Je Hip Hop (hudební videoklip)
(2010) - PSH: Můj rap, můj svět (hudební videoklip)
(2010) - PSH feat. James Cole: Vím já? (hudební videoklip)
(2009) - Vladimir 518 & Hugo Toxxx: Kam mám jít (hudební videoklip)
(2009) - Vladimir 518 feat. Kateřina Winterová: Du dolu (hudební videoklip)
(2009) - PSH: H.P.T.N. (hudební videoklip)
(2009) - Hugo Toxxx feat. Vladimir 518: Meleme, meleme kávu (hudební videoklip)
(2008) - Vladimir 518 feat. Lešek Semelka: Děti prázdnoty (hudební videoklip)
(2008) - Orikoule: Lůzr (hudební videoklip)
(2008) - One Man Show
(2008) - 20ers - Making Of...
(2008) - Česká RAPublika
(2007) - LA4 feat. Vladimir 518: Gyzmo vs. X-Kmen (hudební videoklip)
(2006) - PSH: Rok PSH (hudební videoklip)
(2006) - PSH feat. Čistychov: Parket (hudební videoklip)
(2005) - Kontrafakt - Pravda bolí / Mulano stylos (hudební videoklip)
(2005) - 5. element
(2004) - Orion: Teritorium (hudební videoklip)
(2002) - PSH feat. LA4: Praha (hudební videoklip)
(2001) - PSH: Zatím díky (hudební videoklip)
(1998) - PSH: Jižák (hudební videoklip)
(1990) - Události, komentáře

Vladimir 518 - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vladimir 518 - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Vladimir 518 - Knihy
2013 - Kmeny 0
2012 - Město = Médium
2011 - Kmeny

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vladimir 518 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vladimir 518 - rapper, dj

se narodil v roce *1978 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vladimir 518

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Vladimir 518
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
15°35’
 
LunaLuna:
Váhy
5°27’
 
MerkurMerkur:
Panna
2°27’
R
VenušeVenuše:
Váhy
0°23’
 
MarsMars:
Váhy
2°33’
 
JupiterJupiter:
Rak
24°16’
 
SaturnSaturn:
Panna
1°34’
 
UranUran:
Štír
12°27’
 
NeptunNeptun:
Střelec
15°38’
R
PlutoPluto:
Váhy
14°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°55’
R
Černá LunaLilith:
Rak
22°42’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°45’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »