Vladimír Drha wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Drha

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
scénárista, režisér

Vladimír Drha - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
7.5.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vladimír Drha 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vladimír Drha
datum narození 7.5.1944
(scénárista, režisér, instagram)

Vladimír Drha - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Inventura Febia: Zvláštní světy Hrabala a Fukse
(2011) - Inventura Febia: Vůdci a jejich voliči
(2008) - Anglické jahody
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2006) - Vzduchem cestovati
(2006) - Báječní Češi na létajících strojích
(2006) - O malíři Adamovi
(2005) - Žena svéhlavá
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Bahno
(2004) - Když chcípne pes
(2003) - Jen ve zpěvu
(2003) - Elmar Klos - Život bez scénáře
(2002) - Divadlo žije!
(2001) - Píseň cvrčků
(2000) - Začátek světa
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1999) - Velká pardubická koňská opera
(1999) - Nejsem svůj pes
(1998) - Vykání psovi
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1997) - O perlové panně
(1997) - Čarodějné námluvy
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - O princezně, která nesměla na slunce
(1996) - O mrňavém obrovi
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1994) - O krvi, mléku a majonéze
(1994) - Prosté krutosti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Racek
(1993) - Na krásné vyhlídce
(1993) - Melánie, Melánie
(1992) - The Best of Večírek
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Všichni dobří voliči
(1992) - Bydlela v hotelu U Andělů
(1991) - Ach, ta láska nehezká
(1991) - Senoseč
(1990) - Večírek nejen pro zvané
(1990) - Jonáš, Melicharová a pavilon
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Jestřábí moudrost
(1987) - Ticho v soudní síni
(1987) - Dotyky
(1987) - Citlivá místa
(1985) - Mezek
(1985) - Kousek štěstí na 14
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1984) - Holka na krátkou trať
(1983) - Restaurace
(1983) - Radostné události
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1983) - Chladna zrána
(1982) - Šťastný domov
(1981) - Ľudský faktor
(1981) - Dneska přišel nový kluk
(1979) - Frontové divadlo
(1979) - Prípad oranžového svetla
(1979) - Jak rodí chlap
(1976) - Dostaveníčko
(1970) - Návštěvy
(1969) - 34 ženy
(1969) - Ves
(1968) - On (Karel Gott)
(1966) - Ceremoniál

Vladimír Drha - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Vladimír Drha - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Vladimír Drha - Knihy

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.5.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vladimír Drha 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vladimír Drha - scénárista, režisér

se narodil 7.5.1944 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vladimír Drha

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Vladimír Drha
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
16°47’
 
LunaLuna:
Štír
7°12’
 
MerkurMerkur:
Býk
9°14’
R
VenušeVenuše:
Býk
3°10’
 
MarsMars:
Rak
21°25’
 
JupiterJupiter:
Lev
17°56’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
24°34’
 
UranUran:
Blíženci
7°35’
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°47’
R
PlutoPluto:
Lev
6°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°25’
R
Černá LunaLilith:
Panna
8°44’
 
CheirónCheirón:
Panna
9°21’
st
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »