Vladimír Ráž wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Ráž

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nejdek
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
pohádkový herec, představitel krále Miroslava v pohádce Pyšná princezna

Vladimír Ráž - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
1.7.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vladimír Ráž 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vladimír Ráž
datum narození 1.7.1923
(pohádkový herec, představitel krále Miroslava v pohádce Pyšná princezna, instagram)

Vladimír Ráž - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Příběhy slavných: Milovník života (TV seriál)
(2001) - Žabák
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Rok na vsi (divadelní záznam)
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Divadelní román
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pohádka o věrnosti
(1991) - Album
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Noční návštěva
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Popel a hvězdy
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Symfonie psané pohybem - 3 epochy
(1987) - Po zarostlém chodníčku
(1987) - Jak daleko je hvězda
(1987) - Zdaleka ne tak ošklivá, jak se původně zdálo
(1987) - Pohádky o mašinkách (TV seriál)
(1987) - Karanténa
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Blankytná pohádka
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Sedmipírek
(1985) - Nezbedné pověsti (TV seriál)
(1985) - Marné cesty holubů
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Až já budu královna
(1983) - Moskva od večera do rána
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Dvě noci s císařem
(1982) - Příhody pana Příhody
(1981) - Velké přání
(1981) - Rána pod pás
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Kamenný orchestr
(1980) - Romaneto
(1980) - O Ptáku Ohniváku
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Zákony pohybu (TV seriál)
(1978) - Trasa
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Králova žena
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - A řeka mu zpívala…
(1976) - A byl pátý máj
(1976) - Vojáci svobody (TV seriál)
(1976) - Splynutí duší
(1976) - Doba strachu
(1975) - Rytíř
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Růžová sobota
(1974) - Půlpenny
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Zlá noc
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Otevřený kruh
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Královská ozvěna
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Mrtvý princ
(1970) - Úsměvy a slzí třpyt
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Manon Lescaut
(1970) - Kruh světla
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - První láska
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Vzducholodí k severnímu pólu
(1968) - Vo modrým ptáčku
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Růžová Anička
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Soudničky (TV seriál)
(1967) - Deštník
(1966) - Měsíc s dýmkou
(1965) - Noc na Karlštejně
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Konec velké epochy
(1963) - Maškaráda
(1962) - Rusalka
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Tereza
(1961) - Okamžik, spojím!
(1960) - Valčík pro milión
(1960) - Dokonalý zločin
(1959) - Taková láska
(1959) - Smrt obchodního cestujícího (divadelní záznam)
(1959) - Schovávaná na schodech
(1959) - Romeo, Julie a tma
(1959) - První parta
(1959) - Letiště nepřijímá
(1959) - Konec cesty
(1959) - Docela všední neděle
(1958) - Občan Brych
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Dnes naposled
(1957) - Tam na konečné
(1957) - Případ ještě nekončí
(1957) - Lidé na prodej
(1956) - Proti všem
(1956) - Hrátky s čertem
(1955) - Psohlavci
(1955) - Láska ve třech podobách
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Stříbrný vítr
(1954) - Byl jednou jeden král...
(1953) - Tajemství krve
(1952) - Pyšná princezna
(1952) - Dovolená s Andělem
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Posel úsvitu
(1950) - Past
(1950) - Pára nad hrncem
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Němá barikáda
(1947) - Daňová morálka
(1947) - Nerozumím
(1947) - Nedělní odpoledne
(1947) - Alena
(1946) - Mrtvý mezi živými
Vladimír Ráž - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.7.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vladimír Ráž 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vladimír Ráž - pohádkový herec, představitel krále Miroslava v pohádce Pyšná princezna

se narodil 1.7.1923 ve městě Nejdek
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vladimír Ráž

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Vladimír Ráž
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
8°37’
 
LunaLuna:
Vodnář
16°18’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°20’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
19°25’
 
MarsMars:
Rak
20°36’
 
JupiterJupiter:
Štír
9°06’
R
SaturnSaturn:
Váhy
13°31’
 
UranUran:
Ryby
17°31’
R
NeptunNeptun:
Lev
16°28’
 
PlutoPluto:
Rak
10°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
14°43’
R
Černá LunaLilith:
Býk
0°16’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°48’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »