Vladimír Řepa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Řepa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 56 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Vladimír Řepa - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.11.1900 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vladimír Řepa 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vladimír Řepa
datum narození 8.11.1900
(herec, instagram)

Vladimír Řepa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1957) - Poslušně hlásím
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Synové hor
(1956) - Proti všem
(1956) - Jurášek
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Nechte to na mně
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Severní přístav
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Na konci města
(1954) - Jan Hus
(1954) - Botostroj
(1953) - Přicházejí z tmy
(1953) - Olověný chléb
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Usměvavá zem
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Nástup
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Dovolená s Andělem
(1952) - Divotvorný klobouk
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1950) - Zocelení
(1950) - Veselý souboj
(1950) - Temno
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Racek má zpoždění
(1950) - Případ Dr. Kováře
(1950) - Pára nad hrncem
(1950) - Karhanova parta
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů
(1949) - Soudný den
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Němá barikáda
(1948) - O ševci Matoušovi
(1948) - Návrat domů
(1948) - Křížová trojka
(1948) - Dvaasedmdesátka
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Parohy
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Housle a sen
(1947) - Čapkovy povídky
(1947) - Alena
(1946) - 13. revír
(1946) - V horách duní
(1946) - Velký případ
(1946) - Průlom
(1946) - Nezbedný bakalář
(1946) - Mrtvý mezi živými
(1946) - Lavina
(1946) - Hrdinové mlčí
(1945) - Řeka čaruje
(1945) - Rozina sebranec
(1945) - Prosťáček
(1944) - Skalní plemeno
(1944) - Prstýnek
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Paklíč
(1944) - Neviděli jste Bobíka?
(1944) - Jarní píseň
(1944) - Děvčica z Beskyd
(1943) - Žíznivé mládí
(1943) - Tanečnice
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Mlhy na blatech
(1943) - Experiment
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Velká přehrada
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Ryba na suchu
(1942) - Přijdu hned
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Karel a já
(1942) - Host do domu
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Za tichých nocí
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Tetička
(1941) - Rukavička
(1941) - Preludium
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Nebe a dudy
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1941) - Advokát chudých
(1940) - Život je krásný
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Podvod s Rubensem
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1940) - Dva týdny štěstí
(1940) - Čekanky
(1940) - Babička
(1939) - Mořská panna
(1939) - Kouzelný dům
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1939) - Humoreska
(1939) - Dvojí život
(1939) - Dívka v modrém
(1938) - Zborov
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Neporažená armáda
(1938) - Cestou křížovou
(1938) - Cech panen kutnohorských
(1938) - Boží mlýny
(1937) - Ze všech jediná
(1937) - Láska a lidé
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Batalion
(1936) - Jízdní hlídka
(1935) - Pan otec Karafiát
(1935) - Bezdětná
(1934) - Zlatá Kateřina
(1931) - Loupežník
(1931) - Aféra plukovníka Redla
(1929) - Pancéřové auto
(1926) - Román hloupého Honzy
(1925) - Z českých mlýnů
(1925) - Josef Kajetán Tyl

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.11.1900 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vladimír Řepa 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vladimír Řepa - herec

se narodil 8.11.1900 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vladimír Řepa

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Vladimír Řepa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
15°38’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°45’
 
MerkurMerkur:
Střelec
6°07’
 
VenušeVenuše:
Váhy
5°26’
 
MarsMars:
Lev
23°14’
 
JupiterJupiter:
Střelec
13°58’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°48’
 
UranUran:
Střelec
11°06’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
28°53’
R
PlutoPluto:
Blíženci
17°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
2°39’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
9°12’
 
CheirónCheirón:
Střelec
23°03’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »