Vlado Müller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vlado Müller
(Vladislav Müller)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bratislava
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, otec Richarda Müllera

Vlado Müller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.3.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vlado Müller 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Vlado Müller
datum narození 19.3.1936
(herec, otec Richarda Müllera, instagram)

Vlado Müller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(1994) - Psí život
(1988) - Dirigent
(1986) - Zápas tygrů
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Těžká hodina
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Každý si rád zaspieva...
(1985) - Vydatá slečna Rosita
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1985) - Balada o vkladnej knižke
(1984) - Staviteľ Solness
(1984) - Právom lásky
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Tušenie
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Největší pecivál na světě
(1982) - Krkavci
(1982) - Chuť vody
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1982) - Explózia
(1982) - Dedičstvo
(1981) - Vták nociar
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Manduľa
(1981) - Bocianie hniezdo (TV seriál)
(1980) - Zbožňovaná
(1980) - Svadba bez nevesty (TV seriál)
(1980) - Signum laudis
(1980) - Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
(1980) - Karline manželstvá
(1980) - Druhovia
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Zhŕňajova nevesta
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Portrét chlapce
(1978) - Pohľadnica z Benátok
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Poviem vám, ako zahynul
(1977) - Počúvajme slnko
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Chlapi
(1977) - Humánna povinnosť
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Všetci tí čestní muži
(1976) - Tereza
(1976) - Stroskotanie Danubia
(1976) - Príhoda z hotelovej reštaurácie
(1976) - Postup
(1976) - Jeden stříbrný
(1976) - Dni Turbinovcov
(1976) - Andersonvillský proces
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Tetované časom
(1975) - Štěstí sběratelů
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Príbeh o Fatime a Omarovi
(1975) - Horúčka
(1975) - Hodina úsvitu
(1975) - Čudný človek
(1974) - Viktória Régia
(1974) - Studené podnebie
(1974) - Rudienka
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Srdce na lane
(1973) - Prípad krásnej nerestnice
(1973) - Na úbočiach kvitnú kvety
(1973) - Jaltská konferencia 1945
(1973) - Deň slnovratu
(1973) - Čierne ovce
(1972) - Othello
(1971) - Zloději
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Dosť dobrí chlapi
(1970) - Nahota
(1970) - Medená veža
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
(1969) - Volpone
(1969) - Touha zvaná Anada
(1969) - Prípad jasnovidca Hanussena
(1969) - Génius
(1969) - Bašta
(1968) - Vánoce s Alžbětou
(1968) - Traja svedkovia
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Prager Legende
(1967) - Kristove roky
(1967) - Hernani
(1967) - Cesty
(1966) - Tango pre medveďa
(1966) - Majster kat
(1965) - Zvony pre bosých
(1965) - At' žije republika
(1964) - Obžalovaný
(1964) - Dvaja
(1963) - Cintorín bez mena
(1963) - Výhybka
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Na laně
(1962) - Bílá oblaka
(1960) - Smrť sa volá Engelchen
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1959) - Přerušená píseň
(1953) - Rodná zem

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.3.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vlado Müller 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vlado Müller - herec, otec Richarda Müllera

se narodil 19.3.1936 ve městě Bratislava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vlado Müller

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Vlado Müller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
28°43’
 
LunaLuna:
Vodnář
7°39’
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°37’
 
VenušeVenuše:
Ryby
2°18’
 
MarsMars:
Beran
20°00’
 
JupiterJupiter:
Střelec
23°40’
 
SaturnSaturn:
Ryby
14°45’
 
UranUran:
Býk
3°26’
 
NeptunNeptun:
Panna
15°02’
R
PlutoPluto:
Rak
25°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
8°46’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
7°52’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
11°25’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »