Vojtěch Dyk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Vojtěch Dyk

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1985 (?)
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
herec, zpěvák

Vojtěch Dyk - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1985 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Vojtěch Dyk 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Vojtěch Dyk
datum narození v roce *1985
(herec, zpěvák, instagram)

Vojtěch Dyk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Jack Russel: Zachránce planety
(2016) - Já, Mattoni (TV seriál)
(2016) - Den štěstí
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Pomáhej s humorem – Konto Bariéry
(2015) - Kombo
(2015) - Fotbalista roku 2014
(2015) - Dobrovolní hasiči roku 2015
(2015) - Nás to tady furt baví (koncert)
(2015) - Wilsonov
(2014) - Mattoni Koktejl Festival 2014
(2014) - Ceny Czech Grand Design 2013
(2014) - Cena Nadácie Tatra banky za umenie 2014
(2014) - Vojtěch Dyk, Kurt Elling a B-Side Band (koncert)
(2014) - Tajemství Evy Pilarové
(2014) - Tři bratři
(2014) - Andělé všedního dne
(2013) - Kniha knih (hudební videoklip)
(2013) - Závod o Hrad
(2013) - T-Mobile Fotbalista roku 2012
(2013) - Světlo pro Světlušku 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Ceny Anděl 2012
(2013) - Noc na Karlštejně (koncert)
(2013) - Dyk, Vojtěch - Live at Lucerna 2012 (koncert)
(2013) - ČT Live - Žebřík 2012 (koncert)
(2013) - ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
(2013) - Revival
(2013) - Něžné vlny
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - To nejlepší ze Slavíků
(2012) - Slávik 2011
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Tribute (koncert)
(2012) - Signál
(2012) - O pokladech
(2011) - Světlo pro Světlušku 2011
(2011) - Partička
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - ČT Live - Žebřík (koncert)
(2011) - ČT Live - Eva Pilarová (koncert)
(2011) - Oidipus Tyranus
(2011) - Micimutr
(2011) - Hoď svišťom (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Světlo pro Světlušku 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Pozdní sběr
(2010) - E.ON Energy Globe Award ČR 2010
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Česko Slovensko má talent
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - ČT Live - Nightwork (koncert)
(2010) - Ženy v pokušení
(2010) - Obraz Doriana Graye (divadelní záznam)
(2010) - Němcová (divadelní záznam)
(2010) - Dokonalý svět (TV seriál)
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Královny popu (koncert)
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Operace Dunaj
(2009) - Láska je láska (divadelní záznam)
(2009) - Jánošík - Pravdivá historie
(2009) - Dvojka
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Bravo tv
(2008) - X Mix (koncert)
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Kouzelná tetička Valentýna
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2007) - Tři životy
(2006) - Michal Pavlíček - Beatová síň slávy (koncert)
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - O češtině
(2005) - Inbox
(2004) - Uvolněte se, prosím
(1999) - Noc s Andělem
(1996) - Festivalové vteřiny
(1994) - Televizní noviny
(1987) - Manéž Bolka Polívky

Vojtěch Dyk - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Vojtěch Dyk - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Vojtěch Dyk 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Vojtěch Dyk - herec, zpěvák

se narodil v roce *1985 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Vojtěch Dyk

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Vojtěch Dyk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
0°34’
 
LunaLuna:
Váhy
11°02’
 
MerkurMerkur:
Lev
24°28’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
18°49’
 
MarsMars:
Rak
28°55’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
13°33’
R
SaturnSaturn:
Štír
21°28’
R
UranUran:
Střelec
14°20’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°28’
R
PlutoPluto:
Štír
1°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
14°22’
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°43’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
12°44’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »