W. C. Fields wikipedie, horoscope, astrology, instagram

W. C. Fields
(William Claude Dukenfield)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.1. 1879 - 16:45h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 67 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
25.12.1946 (Příčina: Alkohol)
Povolání:
herec, komik

W. C. Fields - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (XX)
Datum narození a čas (místní čas):
29.1.1879 - 16:45  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.1.1879 - 21:46  (+5:01h)
US, Filadelfie:
39°57' s.š., 75°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(W. C. Fields 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
W. C. Fields
datum narození 29.1.1879
(herec, komik, instagram)

W. C. Fields - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1986) - W.C. Fields: Straight Up
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1952) - Screen Snapshots: Memories of Famous Hollywood Comedians
(1949) - Down Memory Lane
(1944) - Song of the Open Road
(1944) - Sensations of 1945
(1944) - Jdi za chlapci
(1943) - Show Business at War
(1942) - Historky z metropole
(1941) - Never Give a Sucker an Even Break
(1940) - The Bank Dick
(1940) - My Little Chickadee
(1939) - You Can't Cheat an Honest Man
(1938) - The Big Broadcast 1938
(1936) - Poppy
(1935) - Mississippi
(1935) - Man on the Flying Trapeze
(1935) - David Copperfield
(1934) - You're Telling Me!
(1934) - The Old Fashioned Way
(1934) - Six of a Kind
(1934) - Mrs. Wiggs of the Cabbage Patch
(1934) - It's a Gift
(1933) - Hollywood on Parade No. A-9
(1933) - Tillie and Gus
(1933) - The Fatal Glass of Beer
(1933) - The Pharmacist
(1933) - International House
(1933) - Hip Action
(1933) - The Barber Shop
(1933) - Alice in Wonderland
(1932) - Million Dollar Legs
(1932) - If I Had a Million
(1932) - The Dentist
(1931) - Her Majesty, Love
(1930) - The Golf Specialist
(1930) - A Flask of Fields
(1928) - Tillie's Punctured Romance
(1928) - Fools for Luck
(1927) - A Trip Through the Paramount Studio
(1927) - Two Flaming Youths
(1927) - The Potters
(1927) - Running Wild
(1926) - So's Your Old Man
(1926) - It's the Old Army Game
(1925) - That Royle Girl
(1925) - Sally of the Sawdust
(1924) - Janice Meredith
(1915) - Pool Sharks
(1915) - His Lordship's Dilemma
W. C. Fields - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.1.1879 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

W. C. Fields 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

W. C. Fields - herec, komik

se narodil 29.1.1879 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - W. C. Fields

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


W. C. Fields
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°40’
7
 
LunaLuna:
Býk
3°20’
10
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°32’
6
 
VenušeVenuše:
Vodnář
22°49’
7
 
MarsMars:
Střelec
25°34’
5
 
JupiterJupiter:
Vodnář
17°11’
7
 
SaturnSaturn:
Ryby
29°17’
9
 
UranUran:
Panna
3°07’
2
R
NeptunNeptun:
Býk
7°03’
10
 
PlutoPluto:
Býk
24°31’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
3°47’
6
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°05’
10
 
CheirónCheirón:
Býk
3°58’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
28°18’
4
Domy:
Lev
4°38’
Vodnář
4°38’
2:
Lev
25°19’
8:
Vodnář
25°19’
3:
Panna
20°23’
9:
Ryby
20°23’
Váhy
21°45’
Beran
21°45’
5:
Štír
28°12’
Býk
28°12’
6:
Kozoroh
3°55’
Rak
3°55’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
13°12’
11
Slun./Luna:
Ryby
21°30’
9


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »