Wai-Man Chan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wai-Man Chan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hongkong
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Wai-Man Chan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.7.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wai-Man Chan 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Wai-Man Chan
datum narození 10.7.1946
(herec, instagram)

Wai-Man Chan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Dai cha fan
(2012) - Triad
(2012) - Qi Shi Yao Gun
(2010) - Mit moon
(2010) - Chrabří bojovníci
(2008) - Yat kor ho ba ba
(2005) - Velké dobrodružství
(2005) - Ngor ah ma fat jai won
(2004) - Návrat draka
(2004) - Da wu wei
(2003) - Mong bat liu
(2003) - Chuet chung tit gam gong
(2001) - Maai hung paak yan
(2001) - Lao fu zi
(2001) - Bat sei ching mai
(2000) - Toshinden xinde chansheng (TV seriál)
(2000) - Liu mang shi biao
(2000) - Hei she hui.com
(1999) - Wonton Love
(1999) - Shang di zhi shou
(1999) - Hei she hui dang an zhi hei jin di guo
(1999) - Ban zhi yan
(1998) - Xin gu huo zai zhi shao nian ji dou pian
(1998) - Xie reng shi leng
(1998) - Long zai jiang hu
(1998) - Hao jiang feng yun
(1997) - Ai shang 100% ying xiong
(1996) - Wang Jiao zha 'fit' ren
(1996) - Wang Jiao feng yun
(1996) - Jin bang ti ming
(1996) - Gu huo zai 3: Zhi shou zhe tian
(1995) - Xian dai gu huo zi
(1995) - Mr. X
(1994) - Jian ren shi jia
(1993) - Zuřivý mnich
(1993) - Tai Zi chuan shuo
(1993) - San du tou qing
(1993) - Nu er dang zi qiang
(1993) - Jing hua rou bo jiang jian dang
(1993) - Du huo fen qing
(1992) - Xin jiang shi xian sheng
(1992) - Xi lao shi jiang ye
(1992) - Tao xue ging xiong zhuan
(1992) - Long teng si hai
(1992) - Hua! ying xiong
(1992) - Gai shi ying xiong
(1992) - Cao mang ying xiong
(1991) - Zhong jian dao
(1991) - Zhong huan ying xiong
(1991) - Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan - Part II
(1991) - Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan
(1991) - Si da jia zu zhi long hu xiong di
(1991) - Du wang zhi zun
(1991) - Bok geuk cha lou
(1990) - Zhong Ri nan bei he
(1990) - Yi dan xiong xin
(1990) - Hu dan nu er hong
(1990) - Feng yu tong lu
(1990) - BB san shi
(1989) - Wo zai hei she hui de ri zi
(1989) - Ultra Force 2.
(1989) - Tong gen sheng
(1989) - Sha shou hu die meng
(1989) - Kai xin ju wu ba
(1989) - Hei dao fu xing
(1988) - Yi qi liang fu
(1988) - Saai Chut Wong Kwok
(1988) - Fat lut mo ching
(1987) - Xia cu da zhang fu
(1987) - Project A 2
(1987) - Jiang hu zheng jiang
(1986) - Shuang long tu zhu
(1986) - Shen tan zhu gu li
(1986) - Red Force
(1986) - Dědictví vášně
(1986) - Bi gui zhuo
(1985) - Tou qing ke
(1985) - Tin sai chut gang
(1985) - Lian huan pao
(1985) - Leng xie tu fu
(1985) - Jiao tou fa wei
(1985) - Gong xi fa cai
(1984) - Yi tuo qiu sheng
(1984) - Wu ming huo
(1984) - Wo ai Luo Landu
(1984) - Ching wa wong ji
(1984) - Dian feng kuang long
(1983) - Mission Thunderbolt
(1983) - Kuang qing
(1982) - Zei xing
(1982) - You Friend mie jing
(1982) - Xiao zi you zhong
(1982) - Wu dun ren shu
(1982) - Shou xing di yu nu
(1982) - Sha ren ai qing jie
(1982) - Pán draků
(1982) - Oi yan nui san
(1982) - Lie mo zhe
(1982) - Bo sha
(1981) - Yuan yin
(1981) - Yi miao jue sheng si
(1981) - Wu ting
(1981) - The Legal Illegals
(1981) - Jin sha shou
(1980) - She xing zui bu
(1980) - Shaolin ying xiong
(1980) - Lang zi di shi san
(1980) - Ba jue
(1979) - Xue rou mo fang
(1979) - Shou kou
(1979) - Qian wang quan wang
(1979) - Cheung laap cheing ngoi
(1979) - Hu hwa ling
(1979) - Feng liu duan jian xiao xiao dao
(1978) - Za ma
(1978) - Xuan wo
(1978) - Xiao ao jiang hu
(1978) - Shi zi mo hou shou
(1978) - Nan yang tang ren jie
(1978) - Lan gui yu che tou
(1978) - Jiao huo
(1978) - Invincible Killer
(1978) - Black Society
(1977) - Tie quan xiao zi
(1977) - Secret of Kowloon Town
(1977) - Po jie
(1977) - Jue sha ling
(1977) - Deadly Chase for Justice
(1976) - Zhong yuan biao ju
(1976) - Tiaohui
(1976) - Tang shan er xiong
(1976) - Lung men bei chi
(1976) - Gui ji shuang xiong
(1975) - Xi xiao nu ma
(1975) - Všichni muži jsou bratři
(1975) - Thou Shall Not Kill... But Once
(1975) - Nu tao fan
(1975) - Da du xiao
(1974) - Yi shan wu hu
(1974) - Wei ji si fu
(1974) - Tiao yu fan
(1974) - The Owl
(1974) - Long hu tan
(1974) - Jue zhao
(1974) - Da jiao long
(1973) - Xue sa hou jie
(1973) - Mo gui tian shi
(1973) - Meng jiao di she long nu
(1973) - Ma tou da jue dou
(1973) - Chun man Dan Mai
(1972) - Xue ai
(1972) - Hei ming dan
(1972) - E hu kuang long

Wai-Man Chan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.7.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wai-Man Chan 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wai-Man Chan - herec

se narodil 10.7.1946 ve městě Hongkong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wai-Man Chan

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Wai-Man Chan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
17°36’
 
LunaLuna:
Střelec
4°44’
 
MerkurMerkur:
Lev
13°03’
 
VenušeVenuše:
Lev
26°10’
 
MarsMars:
Panna
11°40’
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°25’
 
SaturnSaturn:
Rak
27°01’
 
UranUran:
Blíženci
19°22’
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°58’
 
PlutoPluto:
Lev
10°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°23’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
7°20’
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°36’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »