Wallace Beery wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wallace Beery
(Wallace Fitzgerald Beery)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.4. 1886 - 14:47h
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
† 63 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
15.4.1949 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, režisér

Wallace Beery - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (C)
Datum narození a čas (místní čas):
1.4.1886 - 14:47  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.4.1886 - 20:47  
US, Kansas City:
39°6' s.š., 94°35' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wallace Beery 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Wallace Beery
datum narození 1.4.1886
(herec, režisér, instagram)

Wallace Beery - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Checking Out: Grand Hotel
(1994) - The Our Gang Story
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1950) - The Soundman
(1949) - Big Jack
(1948) - Some of the Best
(1948) - Alias a Gentleman
(1948) - A Date with Judy
(1947) - The Mighty McGurk
(1946) - Bad Bascomb
(1945) - This Man's Navy
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Rationing
(1944) - Barbary Coast Gent
(1943) - Salute to the Marines
(1942) - The Bugle Sounds
(1942) - Jackass Mail
(1941) - The Bad Man
(1941) - Barnacle Bill
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - 20 Mule Team
(1940) - Wyoming
(1940) - The Man from Dakota
(1939) - From the Ends of the Earth
(1939) - Thunder Afloat
(1939) - Stand Up and Fight
(1939) - Sergeant Madden
(1939) - Land of Liberty
(1938) - Personality Parade
(1938) - Behind the Movie Lens
(1938) - Stablemates
(1938) - A Lost World
(1938) - Brána sedmi moří
(1937) - Trestanec
(1937) - Poslední otrokář
(1937) - The Bad Man of Brimstone
(1936) - 100 000 dolarů
(1936) - A Message to Garcia
(1935) - West Point of the Air
(1935) - O'Shaughnessy's Boy
(1935) - Čínská moře bouří
(1935) - Ah, Wilderness!
(1934) - Viva Villa!
(1934) - The Mighty Barnum
(1934) - Ostrov pokladů
(1933) - Večeře o osmé
(1933) - Tugboat Annie
(1933) - The Bowery
(1932) - Lidé v hotelu
(1932) - Flesh
(1931) - Jackie Cooper's Birthday Party
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - The Secret Six
(1931) - The Christmas Party
(1931) - The Champ
(1931) - Dobyvatelé pekla
(1930) - Way for a Sailor
(1930) - Min and Bill
(1930) - Billy the Kid
(1930) - The Big House
(1930) - A Lady's Morals
(1929) - Stairs of Sand
(1929) - River of Romance
(1929) - Chinatown Nights
(1928) - Žebráci života
(1928) - Wife Savers
(1928) - Partners in Crime
(1928) - The Big Killing
(1927) - Two Flaming Youths
(1927) - Now We're in the Air
(1927) - Fireman, Save My Child
(1927) - Casey at the Bat
(1926) - We're in the Navy Now
(1926) - Volcano
(1926) - Old Ironsides
(1926) - Behind the Front
(1925) - Ztracený svět
(1925) - Zkáza Ninive
(1925) - The Night Club
(1925) - Rugged Water
(1925) - The Pony Express
(1925) - Let Women Alone
(1925) - In the Name of Love
(1925) - The Great Divide
(1925) - Dobrodružství
(1925) - Ďáblův náklad
(1925) - Coming Through
(1924) - Unseen Hands
(1924) - The Sea Hawk
(1924) - The Red Lily
(1924) - So Big
(1924) - Maják
(1924) - Madonna of the Streets
(1924) - Dynamite Smith
(1924) - Another Man's Wife
(1923) - Screen Snapshots, Series 4, No. 8
(1923) - Screen Snapshots, Series 3, No. 20
(1923) - Žlutá záplava
(1923) - White Tiger
(1923) - The Spanish Dancer
(1923) - The Flame of Life
(1923) - The Eternal Struggle
(1923) - Stormswept
(1923) - Richard the Lion-Hearted
(1923) - Patsy
(1923) - Láska kvete v každém věku
(1923) - The Drums of Jeopardy
(1923) - Bavu
(1923) - Ashes of Vengeance
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 2
(1922) - Wild Honey
(1922) - Trouble
(1922) - The Rosary
(1922) - The Sagebrush Trail
(1922) - Robin Hood
(1922) - Only a Shop Girl
(1922) - The Man From Hell's River
(1922) - I Am the Law
(1922) - Hurricane's Gal
(1922) - Alias Julius Caesar
(1922) - A Blind Bargain
(1921) - The White Mouse
(1921) - The Policeman and the Baby
(1921) - A Tale of Two Worlds
(1921) - Sleeping Acres
(1921) - Patsy
(1921) - The Northern Trail
(1921) - The Ne'er to Return Road
(1921) - The Last Trail
(1921) - The Golden Snare
(1921) - Čtyři příšerní jezdci z Apokalypsy
(1920) - 813
(1920) - The Virgin of Stamboul
(1920) - The Round Up
(1920) - The Last of the Mohicans
(1920) - The Rookie's Return
(1920) - Hrdina smutné postavy
(1919) - Victory
(1919) - The Unpardonable Sin
(1919) - The Life Line
(1919) - Soldiers of Fortune
(1919) - Only a Janitor
(1919) - The Love Burglar
(1919) - Behind the Door
(1919) - A Beach Nut
(1918) - Johanna Enlists
(1917) - That Night
(1917) - Teddy at the Throttle
(1917) - Patria
(1917) - Maggie's First False Step
(1917) - The Little American
(1917) - A Clever Dummy
(1917) - Cactus Nell
(1917) - A Bedroom Blunder
(1917) - Are Waitresses Safe?
(1916) - Sweedy and the Janitor
(1916) - Sweedie, the Janitor
(1916) - The Janitor
(1916) - The Janitor's Vacation
(1916) - A Dash of Courage
(1916) - Bombs and Banknotes
(1916) - A Capable Lady Cook
(1915) - The Victor
(1915) - Two Hearts That Beat as Ten
(1915) - Sweedie's Suicide
(1915) - Sweedie's Hopeless Love
(1915) - Sweedie's Hero
(1915) - Sweedie's Finish
(1915) - Sweedie Learns to Ride
(1915) - Sweedie in Vaudeville
(1915) - Sweedie Goes to College
(1915) - Sweedie and the Sultan's Present
(1915) - Sweedie and Her Dog
(1915) - The Slim Princess
(1915) - A Pound for a Pound
(1915) - The New Teacher
(1915) - Love and Trouble
(1915) - Father's New Maid
(1915) - The Fable of the Roistering Blades
(1915) - Education
(1915) - Done in Wax
(1915) - The Broken Pledge
(1915) - The Bouquet
(1915) - Ain't It the Truth
(1914) - The Winner
(1914) - When Knights Were Bold
(1914) - The Ups and Downs
(1914) - Two Dinky Little Dramas of a Non-Serious Kind
(1914) - Topsy-Turvy Sweedie
(1914) - Three Little Powders
(1914) - Three Boiled Down Fables
(1914) - This Is the Life
(1914) - The Laundress
(1914) - Their Cheap Vacation
(1914) - The Fable of the Coming Champion Who Was Delayed
(1914) - The Fable of the Busy Business Boy and the Droppers-In
(1914) - The Fable of the Brash Drummer and the Nectarine

Wallace Beery - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Wallace Beery - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1899) Gloria Swanson - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1889) Mae Murray

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.4.1886 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wallace Beery 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wallace Beery - herec, režisér

se narodil 1.4.1886 ve městě Kansas City, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wallace Beery

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Wallace Beery
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
12°02’
8
 
LunaLuna:
Ryby
11°07’
7
 
MerkurMerkur:
Beran
23°32’
9
R
VenušeVenuše:
Vodnář
29°55’
7
 
MarsMars:
Panna
7°20’
1
R
JupiterJupiter:
Panna
29°40’
2
R
SaturnSaturn:
Rak
2°14’
11
 
UranUran:
Váhy
5°24’
2
R
NeptunNeptun:
Býk
23°43’
10
 
PlutoPluto:
Blíženci
1°31’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°05’
1
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
14°59’
6
 
CheirónCheirón:
Blíženci
12°08’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
24°52’
11
Domy:
Lev
25°47’
Vodnář
25°47’
2:
Panna
18°48’
8:
Ryby
18°48’
3:
Váhy
16°48’
9:
Beran
16°48’
Štír
19°44’
Býk
19°44’
5:
Střelec
24°37’
Blíženci
24°37’
6:
Kozoroh
27°11’
Rak
27°11’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
7°46’
11
Slun./Luna:
Ryby
26°35’
8


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »