Walter Huston wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Walter Huston
(Walter Thomas Huston)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
7.4.1950 (Příčina: Aneurysma)
Povolání:
herec

Walter Huston - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
6.4.1884 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Walter Huston 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Walter Huston
datum narození 6.4.1884
(herec, instagram)

Walter Huston - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Thou Shalt Not: Sex, Sin and Censorship in Pre-Code Hollywood
(2004) - Checking Out: Grand Hotel
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1950) - The Furies
(1949) - The Great Sinner
(1948) - Summer Holiday
(1948) - Poklad na Sierra Madre
(1946) - Let There Be Light
(1946) - Souboj na slunci
(1946) - Dragonwyck
(1945) - Druhá světová válka 6: Začátek války v Americe
(1945) - And Then There Were None
(1944) - Proč jsme bojovali VI.: Boje v Číně
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Dragon Seed
(1943) - War Department Report
(1943) - The Voice That Thrilled the World
(1943) - Proč jsme bojovali IV.: Boje v Británii
(1943) - Muži z Aleut
(1943) - For God and Country
(1943) - Druhá světová válka 5: Bitva o Rusko
(1943) - Druhá světová válka 3: Rozdělení & dobytí
(1943) - Druhá světová válka 2: Vpád nacistů
(1943) - Severní hvězda
(1943) - Psanec
(1943) - Mission to Moscow
(1943) - Hranice temnoty
(1943) - December 7th
(1942) - Proč jsme bojovali I.: Předehra k válce
(1942) - Our Russian Front
(1942) - Yankee Doodle Dandy
(1942) - In This Our Life
(1942) - Always in My Heart
(1941) - Podsvětí Šanghaje
(1941) - Maltézský sokol
(1941) - The Devil and Daniel Webster
(1941) - Bažiny
(1939) - The Light That Failed
(1939) - Land of Liberty
(1938) - Of Human Hearts
(1936) - Továrník Dodsworth
(1936) - Sun-Kissed Stars at Palm Springs
(1936) - Rhodes of Africa
(1935) - Hollywood Hobbies
(1935) - The Tunnel
(1934) - Keep 'Em Rolling
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - Hollywood on Parade No. A-9
(1933) - The Prizefighter and the Lady
(1933) - Storm at Daybreak
(1933) - Hell Below
(1933) - Gabriel Over the White House
(1933) - Ann Vickers
(1932) - The Woman from Monte Carlo
(1932) - The Wet Parade
(1932) - The Beast of the City
(1932) - Rain
(1932) - Night Court
(1932) - Law and Order
(1932) - Kongo
(1932) - Americké šílenství
(1931) - The Star Witness
(1931) - The Criminal Code
(1931) - The Ruling Voice
(1931) - How I Play Golf, by Bobby Jones No. 7: 'The Spoon'
(1931) - A House Divided
(1930) - The Virtuous Sin
(1930) - The Bad Man
(1930) - Abraham Lincoln
(1929) - The Virginian
(1929) - The Lady Lies
(1929) - Gentlemen of the Press
(1929) - The Carnival Man
(1929) - The Bishop's Candlesticks
(1915) - Zrození národa
Walter Huston - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1905) Kay Francis

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....


Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.4.1884 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Walter Huston 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Walter Huston - herec

se narodil 6.4.1884 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Walter Huston

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Walter Huston
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
17°05’
 
LunaLuna:
Panna
1°33’
 
MerkurMerkur:
Beran
24°50’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
0°43’
 
MarsMars:
Lev
5°50’
 
JupiterJupiter:
Rak
24°57’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
6°36’
 
UranUran:
Panna
25°12’
R
NeptunNeptun:
Býk
19°31’
 
PlutoPluto:
Býk
29°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°30’
R
Černá LunaLilith:
Štír
23°59’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
0°22’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »