Walter Lang wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Walter Lang

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Memphis, Tennessee
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
7.2.1972 (Příčina: Selhání ledvin)
Povolání:
režisér, herec

Walter Lang - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
10.8.1896 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Walter Lang 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Walter Lang
datum narození 10.8.1896
(režisér, herec, instagram)

Walter Lang - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1961) - Sněhurka a tři moulové
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1960) - Kankán
(1959) - But Not for Me
(1957) - Žena, která všechno ví
(1956) - Král a já
(1954) - Není nad showbyznys
(1953) - Call Me Madam
(1952) - With a Song in My Heart
(1951) - On the Riviera
(1950) - The Jackpot
(1950) - Cheaper by the Dozen
(1949) - You're My Everything
(1948) - When My Baby Smiles at Me
(1948) - Sitting Pretty
(1947) - Mother Wore Tights
(1946) - Sentimental Journey
(1946) - Claudia and David
(1945) - State Fair
(1944) - Greenwich Village
(1943) - Coney Island
(1942) - The Magnificent Dope
(1942) - Song of the Islands
(1941) - Week-End in Havana
(1941) - Moon Over Miami
(1940) - Tin Pan Alley
(1940) - The Great Profile
(1940) - The Blue Bird
(1940) - Star Dust
(1939) - Pod dusotem kopyt
(1939) - Malá princezna
(1938) - The Baroness and the Butler
(1938) - I'll Give a Million
(1937) - Top of the Town
(1937) - Second Honeymoon
(1937) - Jeho pravá ruka
(1936) - Love Before Breakfast
(1935) - Hooray for Love
(1935) - Carnival
(1934) - Whom the Gods Destroy
(1934) - The Party's Over
(1934) - The Mighty Barnum
(1933) - The Warrior's Husband
(1933) - Meet the Baron
(1932) - No More Orchids
(1931) - Women Go on Forever
(1931) - Hell Bound
(1930) - The Big Fight
(1930) - Hello Sister
(1930) - The Costello Case
(1930) - Command Performance
(1930) - Cock o' the Walk
(1930) - Brothers
(1929) - The Spirit of Youth
(1928) - The Night Flyer
(1928) - The Desert Bride
(1928) - Alice Through a Looking Glass
(1927) - The Satin Woman
(1927) - Sally In Our Alley
(1927) - The Ladybird
(1927) - The College Hero
(1927) - By Whose Hand?
(1926) - The Earth Woman
(1926) - Money to Burn
(1926) - The Golden Web
(1925) - The Red Kimona

Walter Lang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.8.1896 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Walter Lang 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Walter Lang - režisér, herec

se narodil 10.8.1896 ve městě Memphis, Tennessee, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Walter Lang

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Walter Lang
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
18°17’
 
LunaLuna:
Panna
5°41’
 
MerkurMerkur:
Lev
28°16’
 
VenušeVenuše:
Lev
27°07’
 
MarsMars:
Býk
26°34’
 
JupiterJupiter:
Lev
19°40’
 
SaturnSaturn:
Štír
12°57’
 
UranUran:
Štír
20°30’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
19°48’
 
PlutoPluto:
Blíženci
13°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°44’
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°18’
 
CheirónCheirón:
Váhy
23°08’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »