Walter Slezak wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Walter Slezak

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.5. 1902 - 01:41h
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 80 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Walter Slezak - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
3.5.1902 - 01:41  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.5.1902 - 00:41  
AT, Vídeň:
48°13' s.š., 16°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Walter Slezak 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Walter Slezak
datum narození 3.5.1902
(herec, instagram)

Walter Slezak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1972) - Ostrov pokladů
(1971) - Black Beauty
(1970) - The Juggler of Notre Dame
(1968) - The Legend of Robin Hood
(1968) - Heidi
(1967) - The Caper of the Golden Bulls
(1966) - Der Kongreß amüsiert sich
(1966) - El Fantástico mundo del doctor Coppelius
(1965) - A Very Special Favor
(1965) - Twenty-Four Hours to Kill
(1965) - The Man Who Bought Paradise
(1964) - Made In America
(1964) - Emil a detektivové
(1964) - Báječný život
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Wonderful World of the Brothers Grimm
(1961) - Italské prázdniny
(1960) - The Chevy Mystery Show (TV seriál)
(1959) - The Miracle
(1957) - High Low Quiz
(1957) - Ten Thousand Bedrooms
(1957) - Pinocchio
(1956) - This Is Show Business
(1956) - The Patrice Munsel Show
(1956) - The Good Fairy
(1954) - The Steel Cage
(1953) - White Witch Doctor
(1953) - Confidentially Connie
(1953) - Call Me Madam
(1951) - The Name's the Same
(1951) - Lidé budou pomlouvat
(1951) - Bedtime for Bonzo
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - The Yellow Cab Man
(1950) - Spy Hunt
(1950) - Abbott and Costello in the Foreign Legion
(1949) - The Inspector General
(1948) - Pirát
(1947) - Sinbad the Sailor
(1947) - Riffraff
(1947) - Born to Kill
(1945) - The Spanish Main
(1945) - Salome, Where She Danced
(1945) - Cornered
(1944) - Záchranný člun
(1944) - Till We Meet Again
(1944) - Step Lively
(1944) - Princezna a pirát
(1943) - Porobená země
(1943) - The Fallen Sparrow
(1942) - Once Upon a Honeymoon
(1932) - Slavnostní představení clownů
(1928) - Osudné noci
(1928) - Ledige Mütter
(1928) - Almenrausch und Edelweiss
(1927) - Die Lorelei
(1927) - Die Große Pause
(1927) - Der Fahnenträger von Sedan
(1927) - Das Recht zu leben
(1927) - Addio giovinezza!
(1926) - Wie bleibe ich jung und schön - Ehegeheimnisse
(1926) - Der Seekadett
(1926) - Junges Blut
(1926) - Aus des Rheinlands Schicksalstagen
(1925) - Sumpf und Moral
(1925) - O alte Burschenherrlichkeit
(1924) - Michael
(1922) - Sodom und Gomorrha

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.5.1902 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Walter Slezak 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Walter Slezak - herec

se narodil 3.5.1902 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Walter Slezak

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Walter Slezak
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
11°39’
2
 
LunaLuna:
Ryby
6°15’
1
 
MerkurMerkur:
Býk
16°23’
3
 
VenušeVenuše:
Ryby
25°37’
1
 
MarsMars:
Býk
4°09’
2
 
JupiterJupiter:
Vodnář
15°27’
1
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°46’
12
 
UranUran:
Střelec
20°43’
10
R
NeptunNeptun:
Blíženci
29°26’
5
 
PlutoPluto:
Blíženci
17°20’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°02’
8
R
Černá LunaLilith:
Střelec
9°11’
10
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
14°35’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
20°17’
2
Domy:
Vodnář
14°54’
Lev
14°54’
2:
Beran
10°32’
8:
Váhy
10°32’
3:
Býk
15°28’
9:
Štír
15°28’
Blíženci
8°18’
Střelec
8°18’
5:
Blíženci
27°09’
Střelec
27°09’
6:
Rak
16°50’
Kozoroh
16°50’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
11°36’
11
Slun./Luna:
Beran
8°57’
1


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »