Wanda Sykes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wanda Sykes
(Wanda Y'vette Sykes)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Portsmouth, Virginia
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka, scénáristka

Wanda Sykes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.3.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wanda Sykes 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Wanda Sykes
datum narození 7.3.1964
(herečka, scénáristka, instagram)

Wanda Sykes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zviřátka (TV seriál)
(2016) - Doba ledová: Mamutí drcnutí
(2015) - Born Again Virgin (TV seriál)
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2013) - Seznam vyřazených
(2013) - Návaly pod košem
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Doba ledová 4: Země v pohybu
(2012) - Bubble Puppy's Fin-tastic Fairytale Adventure
(2011) - Adam Hills in Gordon St Tonight
(2011) - Rio
(2011) - Mupeti
(2007) - Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
(2007) - Kněz je poděs
(2007) - Božský Evan
(2006) - Za plotem
(2006) - Nové trable staré Christine (TV seriál)
(2006) - Moje superbejvalka
(2006) - Mezi námi zvířaty
(2006) - Medvědí bratři 2
(2006) - Hammy's Boomerang Adventure
(2006) - CondomNation
(2006) - Clerks 2: Muži za pultem
(2006) - The Adventures of Brer Rabbit
(2005) - Richard Pryor: The Funniest Man Dead or Alive
(2005) - Příšerná tchyně
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Wanda at Large (TV seriál)
(2003) - MTV: Reloaded
(2003) - Chappelle's Show (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2001) - Zpátky na zem
(2001) - Tak nevyhrožuj
(2001) - The Downer Channel (TV seriál)
(2000) - Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(1999) - Best of Chris Rock
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Tomorrow Night
(1997) - The View
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1981) - Entertainment Tonight

Wanda Sykes - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.3.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wanda Sykes 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wanda Sykes - herečka, scénáristka

se narodila 7.3.1964 ve městě Portsmouth, Virginia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wanda Sykes

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Wanda Sykes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
16°56’
 
LunaLuna:
Střelec
28°42’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°42’
 
VenušeVenuše:
Beran
29°58’
 
MarsMars:
Ryby
12°46’
 
JupiterJupiter:
Beran
21°42’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
28°07’
 
UranUran:
Panna
7°38’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°44’
R
PlutoPluto:
Panna
12°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
7°50’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
5°57’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°36’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »