Ward Bond wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ward Bond
(Wardell E. Bond)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Benkelman
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
5.11.1960 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Ward Bond - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.4.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ward Bond 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ward Bond
datum narození 9.4.1903
(herec, instagram)

Ward Bond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - 100 Years of John Wayne
(2005) - The Adventures of Errol Flynn
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1971) - Režie: John Ford
(1965) - Hollywood My Home Town
(1959) - Rio Bravo
(1959) - Alias Jesse James
(1958) - China Doll
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Wings of Eagles
(1957) - The Halliday Brand
(1956) - Stopaři
(1956) - Pillars of the Sky
(1956) - Dakota Incident
(1955) - The Long Gray Line
(1955) - Pan Roberts
(1955) - A Man Alone
(1954) - Johnny Guitar
(1954) - Gypsy Colt
(1954) - The Bob Mathias Story
(1953) - The Moonlighter
(1953) - Hondo
(1953) - Blowing Wild
(1952) - The Christophers
(1952) - Tichý muž
(1952) - Thunderbirds
(1952) - Hellgate
(1951) - The Great Missouri Raid
(1951) - Operace Pacifik
(1951) - Only the Valiant
(1951) - On Dangerous Ground
(1951) - Bullfighter and the Lady
(1950) - Wagon Master
(1950) - Singing Guns
(1950) - Kiss Tomorrow Goodbye
(1950) - Cesta k úspěchu
(1948) - 3 Godfathers
(1948) - The Time of Your Life
(1948) - Tap Roots
(1948) - Johanka z Arcu
(1948) - Fort Apache
(1947) - Uprchlík
(1947) - Neporažená
(1946) - Život je krásný
(1946) - Můj miláček Klementina
(1946) - Canyon Passage
(1945) - Dakota
(1945) - Byli obětováni
(1944) - Tall in the Saddle
(1944) - Pět Sullivanů
(1944) - Home in Indiana
(1943) - They Came to Blow Up America
(1943) - Slightly Dangerous
(1943) - Hello Frisco, Hello
(1943) - A Guy Named Joe
(1942) - Wild Bill Hickok Rides
(1942) - Ten Gentlemen from West Point
(1942) - Sin Town
(1942) - Chyťte Hitlera!
(1942) - Gentleman Jim
(1942) - The Falcon Takes Over
(1941) - Know for Sure
(1941) - Tobacco Road
(1941) - The Shepherd of the Hills
(1941) - Maltézský sokol
(1941) - Lidská síla
(1941) - Doctors Don't Tell
(1941) - Četař York
(1941) - Bažiny
(1941) - A Man Betrayed
(1940) - Virginia City
(1940) - The Long Voyage Home
(1940) - Sailor's Lady
(1940) - The Mortal Storm
(1940) - Little Old New York
(1940) - Kit Carson
(1940) - Hrozny hněvu
(1940) - Cesta do Santa Fe
(1940) - Buck Benny Rides Again
(1939) - Young Mr. Lincoln
(1939) - Waterfront
(1939) - Union Pacific
(1939) - Trouble in Sundown
(1939) - They Made Me a Criminal
(1939) - The Kid from Kokomo
(1939) - The Cisco Kid and the Lady
(1939) - Return of the Cisco Kid
(1939) - Pardon Our Nerve
(1939) - The Oklahoma Kid
(1939) - Mr. Moto in Danger Island
(1939) - Město ztracených
(1939) - Made for Each Other
(1939) - Jih proti Severu
(1939) - Heaven with a Barbed Wire Fence
(1939) - The Girl from Mexico
(1939) - Frankensteinův syn
(1939) - Dust Be My Destiny
(1939) - Dodge City
(1939) - Confessions of a Nazi Spy
(1939) - Bubny víří
(1938) - Screen Snapshots Series 18, No. 1
(1938) - Vždyť jsme jen jednou na světě
(1938) - The Law West of Tombstone
(1938) - The Amazing Dr. Clitterhouse
(1938) - The Adventures of Marco Polo
(1938) - Reformatory
(1938) - Professor Beware
(1938) - Prison Break
(1938) - Ponorky hrozí
(1938) - Penitentiary
(1938) - Over the Wall
(1938) - Of Human Hearts
(1938) - Numbered Woman
(1938) - Mr. Moto's Gamble
(1938) - Leopardí žena
(1938) - The Kid Comes Back
(1938) - Hawaii Calls
(1938) - Gun Law
(1938) - Going Places
(1938) - Fugitives for a Night
(1938) - Flight Into Nowhere
(1938) - Born to Be Wild
(1937) - 23 1/2 Hours Leave
(1937) - You Only Live Once
(1937) - Woman-Wise
(1937) - When's Your Birthday?
(1937) - V newyorském přístavu
(1937) - They Gave Him a Gun
(1937) - The Wildcatter
(1937) - The Westland Case
(1937) - The Soldier and the Lady
(1937) - The Singing Marine
(1937) - The Go-Getter
(1937) - The Game That Kills
(1937) - Přátelé z onoho světa
(1937) - Park Avenue Logger
(1937) - Night Key
(1937) - Music for Madame
(1937) - Mountain Music
(1937) - Marry the Girl
(1937) - Loď ztracených duší
(1937) - Fight for Your Lady
(1937) - Escape by Night
(1937) - Devil's Playground
(1937) - A Fight to the Finish
(1936) - Without Orders
(1936) - White Fang
(1936) - Two in the Dark
(1936) - They Met in a Taxi
(1936) - The Man Who Lived Twice
(1936) - The Leathernecks Have Landed
(1936) - The Gorgeous Hussy
(1936) - The First Baby
(1936) - The Big Game
(1936) - The Accusing Finger
(1936) - Second Wife
(1936) - Pride of the Marines
(1936) - Muss 'em Up
(1936) - Legion of Terror
(1936) - High Tension
(1936) - Fatal Lady
(1936) - Crash Donovan
(1936) - Conflict
(1936) - Colleen
(1936) - The Cattle Thief
(1936) - The Case Against Mrs. Ames
(1936) - Byl jsem lynčován
(1936) - The Bride Walks Out
(1936) - Boulder Dam
(1936) - Avenging Waters
(1935) - Western Courage
(1935) - We're Only Human
(1935) - Waterfront Lady
(1935) - Under Pressure
(1935) - Too Tough to Kill
(1935) - Times Square Lady
(1935) - Three Kids and a Queen
(1935) - The Last Days of Pompeii
(1935) - The Headline Woman
(1935) - Strangers All
(1935) - She Gets Her Man
(1935) - One New York Night
(1935) - Murder in the Fleet
(1935) - Mary Jane's Pa
(1935) - Little Big Shot
(1935) - Justice of the Range
(1935) - I Found Stella Parish
(1935) - Hitch Hike Lady
(1935) - His Night Out
(1935) - Guard That Girl
(1935) - Grand Old Girl
(1935) - Go Into Your Dance
(1935) - 'G' Men
(1935) - Fighting Shadows
(1935) - Devil Dogs of the Air
(1935) - The Crimson Trail
(1935) - Calm Yourself
(1935) - Broadway Hostess
(1935) - Black Fury
(1934) - 6 Day Bike Rider

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.4.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ward Bond 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ward Bond - herec

se narodil 9.4.1903 ve městě Benkelman, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ward Bond

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Ward Bond
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
18°27’
 
LunaLuna:
Panna
16°39’
 
MerkurMerkur:
Beran
14°33’
 
VenušeVenuše:
Býk
19°26’
 
MarsMars:
Váhy
3°12’
R
JupiterJupiter:
Ryby
11°10’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
7°59’
 
UranUran:
Střelec
25°36’
R
NeptunNeptun:
Rak
1°06’
 
PlutoPluto:
Blíženci
17°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
15°57’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
17°21’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
22°31’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »