Warren Beatty wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Warren Beatty
(Henry Warren Beaty)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.3. 1937 - 17:30h
Místo:
Richmond, Virginie
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér scénárista

Warren Beatty - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Holliday (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
30.3.1937 - 17:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.3.1937 - 22:30  
US, Richmond:
37°33' s.š., 77°28' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Warren Beatty 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Warren Beatty
datum narození 30.3.1937
(herec, režisér scénárista, instagram)

Warren Beatty - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Untitled Warren Beatty Project
(2015) - Warren Beatty, une obsession hollywoodienne
(2012) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Shirley MacLaine
(2012) - Hollywood Renegade
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2009) - Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - You Must Remember This: The Warner Bros. Story
(2008) - Revolution! The Making of 'Bonnie and Clyde'
(2008) - Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - In Search of Puppy Love
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - V Hlubokém hrdle
(2005) - One Bright Shining Moment
(2002) - Ten kluk bude točit
(2001) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2001) - George Stevens: The Filmmakers Who Knew Him
(2001) - Taková rodinná romance
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - Playmate Pajama Party
(1999) - Forever Hollywood
(1999) - The Book That Wrote Itself
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Skandál Bulworth
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - The American Film Institute Salute to Clint Eastwood
(1994) - Howard Stern
(1994) - 100 Years at the Movies
(1994) - Milostná aféra
(1991) - S Madonnou v posteli
(1991) - Bugsy: The Dark Passion of an American Dreamer
(1991) - Bugsy
(1990) - Dick Tracy: Behind the Badge, Behind the Scenes
(1990) - Dick Tracy
(1987) - Ishtar
(1985) - George Stevens: A Filmmaker's Journey
(1983) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1982) - Night of 100 Stars
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Rudí
(1978) - Nebe může počkat
(1975) - Šampón
(1975) - Bohatství
(1974) - Pohled společnosti Parallax
(1973) - Year of the Woman
(1971) - McCabe a paní Millerová
(1970) - Arthur Penn, 1922-: Themes and Variants
(1970) - Jediná hra
(1967) - Bonnie a Clyde
(1966) - Kaleidoscope
(1965) - Promise Her Anything
(1965) - Mickey One
(1964) - Lilith
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Všechno se hroutí
(1961) - Třpyt v trávě
(1961) - Římské jaro paní Stoneové
(1959) - The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
(1954) - Look Up and Live

Warren Beatty - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Warren Beatty - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Warren Beatty - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.3.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Warren Beatty 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Warren Beatty - herec, režisér scénárista

se narodil 30.3.1937 ve městě Richmond, Virginie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Warren Beatty

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Warren Beatty
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
9°48’
7
 
LunaLuna:
Štír
23°35’
2
 
MerkurMerkur:
Beran
15°45’
7
 
VenušeVenuše:
Býk
5°37’
8
R
MarsMars:
Střelec
4°17’
3
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°12’
4
 
SaturnSaturn:
Ryby
27°02’
6
 
UranUran:
Býk
7°52’
8
 
NeptunNeptun:
Panna
16°59’
12
R
PlutoPluto:
Rak
26°30’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
18°49’
3
R
Černá LunaLilith:
Štír
19°54’
2
 
CheirónCheirón:
Blíženci
18°33’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
12°05’
8
Domy:
Panna
28°17’
Ryby
28°17’
2:
Váhy
24°45’
8:
Beran
24°45’
3:
Štír
25°07’
9:
Býk
25°07’
Střelec
28°05’
Blíženci
28°05’
5:
Vodnář
1°05’
Lev
1°05’
6:
Ryby
1°34’
Panna
1°34’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
13°11’
11
Slun./Luna:
Vodnář
1°41’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »