Warren Hymer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Warren Hymer

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 42 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Warren Hymer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.2.1906 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Warren Hymer 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Warren Hymer
datum narození 25.2.1906
(herec, instagram)

Warren Hymer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - 20th Century-Fox: The First 50 Years
(1946) - Joe Palooka, Champ
(1946) - Gentleman Joe Palooka
(1945) - The Affairs of Susan
(1944) - Three Is a Family
(1944) - Když jsi odešel
(1943) - Spy Train
(1943) - Government Girl
(1943) - Gangway for Tomorrow
(1943) - Danger! Women at Work
(1942) - Torpedo Boat
(1942) - So's Your Aunt Emma!
(1942) - She's in the Army
(1942) - Police Bullets
(1942) - Phantom Killer
(1942) - One Thrilling Night
(1942) - Mr. Wise Guy
(1942) - Lure of the Islands
(1942) - Jail House Blues
(1942) - Chyťte Hitlera!
(1942) - Henry and Dizzy
(1942) - Girl's Town
(1942) - Dr. Broadway
(1942) - Baby Face Morgan
(1941) - To je John Doe
(1941) - Skylark
(1941) - Reaching for the Sun
(1941) - Buy Me That Town
(1941) - Birth of the Blues
(1940) - Love, Honor and Oh Baby!
(1940) - I Can't Give You Anything But Love, Baby
(1939) - Vzpoura žen
(1939) - Mr. Moto in Danger Island
(1939) - The Lady and the Mob
(1939) - Charlie McCarthy, Detective
(1939) - Coast Guard
(1939) - Calling All Marines
(1939) - Boy Friend
(1938) - You and Me
(1938) - Thanks for Everything
(1938) - Ponorky hrozí
(1938) - Ostrov bázně
(1938) - Osmá žena Modrovousova
(1938) - Joy of Living
(1938) - Arson Gang Busters
(1937) - You Only Live Once
(1937) - We Have Our Moments
(1937) - Wake Up and Live
(1937) - Telephone Operator
(1937) - She's Dangerous
(1937) - Sea Racketeers
(1937) - Navy Blues
(1937) - Meet the Boy Friend
(1937) - Married Before Breakfast
(1937) - Lady Behave!
(1937) - Join the Marines
(1937) - Bad Guy
(1937) - Ali Baba Goes to Town
(1936) - 36 Hours to Kill
(1936) - Úžasná událost
(1936) - Tango
(1936) - San Francisco
(1936) - Rhythm on the Range
(1936) - Nobody's Fool
(1936) - A Message to Garcia
(1936) - Love Letters of a Star
(1936) - The Leavenworth Case
(1936) - Laughing Irish Eyes
(1936) - King of the Islands
(1936) - Everybody's Old Man
(1936) - Desert Justice
(1935) - The Widow from Monte Carlo
(1935) - The Gilded Lily
(1935) - The Daring Young Man
(1935) - Silk Hat Kid
(1935) - Show Them No Mercy!
(1935) - She Gets Her Man
(1935) - Navy Wife
(1935) - Hong Kong Nights
(1935) - Hold 'Em Yale
(1935) - Hitch Hike Lady
(1935) - Danteho peklo
(1935) - Confidential
(1935) - The Case of the Curious Bride
(1934) - Young and Beautiful
(1934) - Woman Unafraid
(1934) - The Crosby Case
(1934) - She Loves Me Not
(1934) - Roast-Beef and Movies
(1934) - One Is Guilty
(1934) - Little Miss Marker
(1934) - Kočičí pracička
(1934) - Kid Millions
(1934) - The Gold Ghost
(1934) - George White's Scandals
(1934) - Belle of the Nineties
(1933) - The Mysterious Rider
(1933) - My Woman
(1933) - Midnight Mary
(1933) - King for a Night
(1933) - In the Money
(1933) - I Love That Man
(1933) - Her First Mate
(1933) - Billion Dollar Scandal
(1933) - A Lady's Profession
(1932) - 20,000 Years in Sing Sing
(1932) - Tři v kruhu
(1932) - The Night Mayor
(1932) - Madison Sq. Garden
(1932) - Love Is a Racket
(1932) - Hold 'Em Jail
(1931) - The Unholy Garden
(1931) - The Spider
(1931) - Seas Beneath
(1931) - Charlie Chan Carries On
(1931) - Goldie
(1930) - Up the River
(1930) - The Lone Star Ranger
(1930) - Sinners' Holiday
(1930) - Oh, for a Man!
(1930) - Men Without Women
(1930) - Men On Call
(1930) - Born Reckless
(1929) - The Far Call
(1929) - Speakeasy
(1929) - The Girl from Havana
(1929) - Frozen Justice
(1929) - Fox Movietone Follies of 1929
(1929) - The Cock-Eyed World

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.2.1906 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Warren Hymer 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Warren Hymer - herec

se narodil 25.2.1906 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Warren Hymer

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Warren Hymer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
5°59’
 
LunaLuna:
Beran
1°09’
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°57’
 
VenušeVenuše:
Ryby
8°41’
 
MarsMars:
Beran
15°19’
 
JupiterJupiter:
Býk
28°27’
 
SaturnSaturn:
Ryby
5°29’
 
UranUran:
Kozoroh
7°34’
 
NeptunNeptun:
Rak
7°44’
R
PlutoPluto:
Blíženci
20°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°11’
R
Černá LunaLilith:
Býk
14°37’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
9°17’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »