Warren Oates wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Warren Oates
(Warren Mercer Oates)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.7. 1928 - 05:00h
Místo:
Depoy, Kentucky
Země:
Věk:
† 53 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
3.4.1982 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Warren Oates - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.7.1928 - 05:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.7.1928 - 11:00  
US, Depoy:
37°13' s.š., 87°14' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Warren Oates 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Warren Oates
datum narození 5.7.1928
(herec, instagram)

Warren Oates - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Wanderlust
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(1983) - Příliš tvrdý
(1983) - Létající oko
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1982) - Hranice
(1981) - Na východ od ráje (TV seriál)
(1981) - Lampasy
(1980) - Baby Comes Home
(1979) - 1941
(1979) - My Old Man
(1979) - And Baby Makes Six
(1978) - Žena pro dva střelce
(1978) - True Grit
(1978) - Kasař Tony
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1977) - The African Queen
(1977) - Sleeping Dogs
(1977) - American Raspberry
(1976) - Drum
(1976) - Dixie Dynamite
(1975) - 33 stupňů ve stínu
(1975) - Závod s ďáblem
(1975) - Ranč Deluxe
(1974) - The White Dawn
(1974) - Přineste mi hlavu Alfreda Garcii
(1974) - Cockfighter
(1973) - Zapadákov
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - The Thief Who Came to Dinner
(1973) - Kid Blue
(1973) - Dillinger
(1971) - The Reluctant Heroes
(1971) - Návrat domů
(1971) - Chandler
(1971) - Dvouproudá asfaltka
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Převozník
(1970) - The Movie Murderer
(1970) - Byl jednou jeden lotr
(1969) - Šlechtici a podvodníci
(1969) - Smith!
(1969) - Lanton Mills
(1969) - Divoká banda
(1968) - Střelba
(1968) - The Split
(1968) - Something for a Lonely Man
(1968) - The Mystery of Edward Sims
(1967) - V žáru noci
(1967) - Vítejte do Zlých časů
(1966) - Návrat sedmi statečných
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - Major Dundee
(1965) - Honáci
(1964) - Mail Order Bride
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1962) - Jízda vysočinou
(1962) - Hrdinův ostrov
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Rise and Fall of Legs Diamond
(1960) - Stagecoach West (TV seriál)
(1960) - Private Property
(1959) - Yellowstone Kelly
(1959) - Barakuda čeká
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
Warren Oates - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1947) Lee Purcell

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.7.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Warren Oates 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Warren Oates - herec

se narodil 5.7.1928 ve městě Depoy, Kentucky, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Warren Oates

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Warren Oates
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
13°08’
12
 
LunaLuna:
Vodnář
10°19’
8
 
MerkurMerkur:
Rak
4°24’
12
 
VenušeVenuše:
Rak
14°11’
12
 
MarsMars:
Býk
6°29’
10
 
JupiterJupiter:
Býk
5°42’
10
 
SaturnSaturn:
Střelec
13°51’
5
 
UranUran:
Beran
7°22’
10
 
NeptunNeptun:
Lev
27°17’
2
 
PlutoPluto:
Rak
16°34’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
7°46’
11
 
Černá LunaLilith:
Štír
24°25’
5
 
CheirónCheirón:
Býk
9°27’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
14°47’
8
Domy:
Rak
17°37’
Kozoroh
17°37’
2:
Lev
8°11’
8:
Vodnář
8°11’
3:
Panna
1°44’
9:
Ryby
1°44’
Váhy
1°02’
Beran
1°02’
5:
Štír
6°53’
Býk
6°53’
6:
Střelec
14°32’
Blíženci
14°32’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
24°20’
11
Slun./Luna:
Beran
26°43’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »