Wayne Morris wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wayne Morris
(Bert DeWayne Morris)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 45 let
Úmrtí:
14.9.1959 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Wayne Morris - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
17.2.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wayne Morris 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Wayne Morris
datum narození 17.2.1914
(herec, instagram)

Wayne Morris - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1961) - Buffalo Gun
(1960) - New Comedy Showcase (TV seriál)
(1959) - Bourbon Street Beat (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Crooked Sky
(1957) - Stezky slávy
(1957) - Plunder Road
(1957) - Official Detective (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Colt .45 (TV seriál)
(1956) - The Gelignite Gang
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Master Plan
(1955) - The Lonesome Trail
(1955) - Science Fiction Theatre (TV seriál)
(1955) - Lord of the Jungle
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - The Green Buddha
(1955) - Damon Runyon Theater (TV seriál)
(1955) - Cross Channel
(1954) - Two Guns and a Badge
(1954) - Riding Shotgun
(1954) - Port of Hell
(1954) - The Desperado
(1953) - The Marksman
(1953) - Texas Bad Man
(1953) - Star of Texas
(1953) - The Fighting Lawman
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
(1952) - Desert Pursuit
(1952) - Arctic Flight
(1951) - Yellow Fin
(1951) - The Bushwhackers
(1951) - The Big Gusher
(1951) - Sierra Passage
(1950) - The Tougher They Come
(1950) - Stage to Tucson
(1950) - Johnny One-Eye
(1949) - The Younger Brothers
(1949) - The House Across the Street
(1949) - Task Force
(1949) - John Loves Mary
(1949) - A Kiss in the Dark
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Time of Your Life
(1948) - The Big Punch
(1947) - The Voice of the Turtle
(1947) - Deep Valley
(1944) - Songs of the Range
(1941) - Three Sons o' Guns
(1941) - The Smiling Ghost
(1941) - I Wanted Wings
(1941) - Bad Men of Missouri
(1940) - The Quarterback
(1940) - Ladies Must Live
(1940) - Gambling On the High Seas
(1940) - Flight Angels
(1940) - Double Alibi
(1940) - Brother Rat and a Baby
(1940) - An Angel from Texas
(1939) - The Return of Doctor X
(1939) - The Kid from Kokomo
(1938) - Screen Snapshots Series 18, No. 4
(1938) - Valley of the Giants
(1938) - Men Are Such Fools
(1938) - Love, Honor and Behave
(1938) - The Kid Comes Back
(1938) - Brother Rat
(1937) - Under Southern Stars
(1937) - Submarine D-1
(1937) - Smart Blonde
(1937) - Once a Doctor
(1937) - Land Beyond the Law
(1937) - Kid Galahad
(1936) - Polo Joe
(1936) - King of Hockey
(1936) - China Clipper
(1936) - Here Comes Carter
Wayne Morris - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.2.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wayne Morris 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wayne Morris - herec

se narodil 17.2.1914 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wayne Morris

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Wayne Morris
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
27°59’
 
LunaLuna:
Štír
29°23’
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°41’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
29°22’
 
MarsMars:
Rak
5°47’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
6°16’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°14’
 
UranUran:
Vodnář
8°44’
 
NeptunNeptun:
Rak
26°01’
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
15°53’
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°12’
 
CheirónCheirón:
Ryby
13°37’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
0xZeměZemě
7xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »