Wayne Rogers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wayne Rogers
(William Wayne McMillan Rogers III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Birmingham, Alabama
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
31.12.2015 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Wayne Rogers - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
7.4.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wayne Rogers 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Wayne Rogers
datum narození 7.4.1933
(herec, instagram)

Wayne Rogers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - TV Land Confidential
(2003) - Zázrační pejsci
(2003) - Nikdo se nic nedozví
(2002) - M*A*S*H: 30th Anniversary Reunion
(2002) - M*A*S*H: TV Tales
(2002) - Three Days of Rain
(2000) - Cavuto on Business
(2000) - I Dream of Jeannie... The E! True Hollywood Story
(2000) - Mrazivý strach
(2000) - Coo Coo Cafe
(1999) - Láska krvácí
(1999) - Barbara Eden: Out of the Bottle
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The View
(1997) - Alan Alda - víc než sympaťák
(1996) - The O'Reilly Factor
(1996) - E! True Hollywood Story (TV seriál)
(1996) - Duch minulosti
(1993) - Sbohem, ptáčku!
(1991) - Memories of M*A*S*H
(1990) - Miracle Landing
(1989) - Passion and Paradise
(1988) - Sbohem, supermámo
(1988) - Bluegrass
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Smrt miluje přesnost
(1987) - American Harvest
(1986) - One Terrific Guy
(1986) - The Girl Who Spelled Freedom
(1985) - The Lady from Yesterday
(1985) - I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later
(1985) - Angažmá
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Na dlažbě
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Making 'M*A*S*H'
(1981) - The Hot Touch
(1980) - Circus of the Stars #5
(1980) - Top of the Hill
(1979) - House Calls (TV seriál)
(1978) - Thou Shalt Not Commit Adultery
(1978) - Once in Paris...
(1977) - The Sonny and Cher Show
(1977) - Circus of the Stars
(1977) - It Happened One Christmas
(1977) - Having Babies II
(1976) - Listopadový plán
(1976) - City of Angels (TV seriál)
(1975) - Cher
(1975) - Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan
(1974) - Dinah!
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Kapesné
(1970) - Stanice WUSA
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - Frajer Luke
(1966) - Chamber of Horrors
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - Slavní jezdci
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - Password
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - Stagecoach West (TV seriál)
(1959) - Odds Against Tomorrow
(1959) - Law of the Plainsman (TV seriál)

Wayne Rogers - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Wayne Rogers - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Wayne Rogers - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.4.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wayne Rogers 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wayne Rogers - herec

se narodil 7.4.1933 ve městě Birmingham, Alabama, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wayne Rogers

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Wayne Rogers
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
17°13’
 
LunaLuna:
Panna
6°56’
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°43’
 
VenušeVenuše:
Beran
13°32’
 
MarsMars:
Panna
0°59’
R
JupiterJupiter:
Panna
14°54’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
14°26’
 
UranUran:
Beran
22°59’
 
NeptunNeptun:
Panna
7°50’
R
PlutoPluto:
Rak
21°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°47’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
7°53’
 
CheirónCheirón:
Býk
25°44’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »