Wendy Hiller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wendy Hiller
(Wendy Margaret Hiller)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bramhall, Cheshire
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Wendy Hiller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.8.1912 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wendy Hiller 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Wendy Hiller
datum narození 15.8.1912
(herečka, instagram)

Wendy Hiller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(1997) - A New Window Pane
(1994) - I Know Where I'm Going! Revisited
(1992) - The Countess Alice
(1991) - The Best of Friends
(1991) - Backstage at Masterpiece Theatre
(1989) - Ending Up
(1988) - Pachuť smrti (TV seriál)
(1987) - Osamělá vášeň Judith Hearnové
(1987) - The Death of a Heart
(1987) - Anna ze Zelených vršků: Další osudy
(1986) - Lord Mountbatten: The Last Viceroy (TV seriál)
(1986) - All Passion Spent
(1985) - The Importance of Being Earnest
(1983) - Ledňáček
(1983) - Komedie plná omylů
(1983) - Attracta
(1982) - Svědek pro obžalobu
(1982) - Making Love
(1981) - Miss Morison's Ghosts
(1980) - Sloní muž
(1980) - Prokletí hrobky krále Tutanchamona
(1979) - Smrt podle poslední vůle
(1978) - Král Richard II.
(1976) - Pouť zatracených
(1974) - Vražda v Orient expresu
(1972) - Peer Gynt
(1972) - Clochemerle (TV seriál)
(1970) - When We Dead Awaken
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1969) - David Copperfield
(1968) - The Growing Summer (TV seriál)
(1968) - From Chekhov with Love
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1966) - Člověk pro každé počasí
(1965) - Jackanory
(1965) - Knock on Any Door (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1963) - Love Story (TV seriál)
(1963) - Hračky na půdě
(1962) - Z Cars (TV seriál)
(1960) - Sons and Lovers
(1958) - Oddělené stoly
(1957) - The Twelve Pound Look
(1957) - Something of Value
(1957) - How to Murder a Rich Uncle
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
(1953) - Single-Handed
(1952) - Outcast of the Islands
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1945) - Cesta k cíli
(1941) - Major Barbara
(1939) - The Fame of Grace Darling
(1938) - Pygmalion
(1937) - Lancashire Luck

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.8.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wendy Hiller 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wendy Hiller - herečka

se narodila 15.8.1912 ve městě Bramhall, Cheshire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wendy Hiller

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Wendy Hiller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
22°15’
 
LunaLuna:
Panna
29°31’
 
MerkurMerkur:
Panna
4°24’
R
VenušeVenuše:
Panna
3°24’
 
MarsMars:
Panna
18°21’
 
JupiterJupiter:
Střelec
5°48’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
3°12’
 
UranUran:
Vodnář
0°38’
R
NeptunNeptun:
Rak
24°35’
 
PlutoPluto:
Blíženci
29°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°03’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°59’
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°33’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »