Wesley Snipes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wesley Snipes
(Wesley Trent Snipes)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Orlando, Florida
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Wesley Snipes - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
31.7.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wesley Snipes 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Wesley Snipes
datum narození 31.7.1962
(herec, instagram)

Wesley Snipes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Chronicles of the Mayan Tunnel
(2015) - The Player (TV seriál)
(2015) - Chi-Raq
(2014) - Expendables: Postradatelní 3
(2012) - Gallowwalkers
(2010) - Conflict and Chaos: Brooklyn's Finest
(2010) - Zpověď zabijáka
(2009) - Nejlepší z Brooklynu
(2008) - Umění války: Zrada
(2007) - Střelec v ohrožení
(2006) - Podsvětí
(2006) - Detonator
(2005) - 7 vteřin
(2005) - Nukleární cíl
(2005) - Chaos
(2004) - Devět životů
(2004) - Blade: Trinity
(2003) - Spike Lee's '25th Hour': The Evolution of an American Filmmaker
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - The Blood Pact: The Making of 'Blade II'
(2002) - ZigZag
(2002) - Sniper
(2002) - Neporazitelný
(2002) - Blade 2
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2000) - Stars and Bras
(2000) - The Directors: Spike Lee
(2000) - Umění boje
(2000) - Odchody a návraty
(1999) - Boxeři
(1998) - Masters of the Martial Arts Presented by Wesley Snipes
(1998) - Jackie Chan: My Story
(1998) - Život v deltě
(1998) - Šerifové
(1998) - Future Sport
(1998) - Blade
(1997) - Vražda v Bílém domě
(1997) - Láska na jednu noc
(1996) - John Henrik Clarke: A Great and Mighty Walk
(1996) - Fanatik
(1996) - America's Dream
(1995) - Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (hudební videoklip)
(1995) - Vlak plný peněz
(1995) - Tři muži v negližé
(1995) - Až si vydechnu
(1994) - Howard Stern
(1994) - Zóna úniku
(1993) - Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
(1993) - Hardwood Dreams
(1993) - Vycházející slunce
(1993) - Sugar Hill
(1993) - Demolition Man
(1993) - Bod varu
(1992) - The Real Malcolm X
(1992) - Přepadení ve vzduchu
(1992) - Druhá šance
(1992) - Bílí muži neumějí skákat
(1991) - Tropická horečka
(1991) - Říše drog
(1990) - Mý lepší blues
(1990) - Král New Yorku
(1990) - H.E.L.P. (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - První liga
(1988) - Vietnam War Story II
(1987) - Michael Jackson: Bad (hudební videoklip)
(1987) - Vietnam War Story (TV seriál)
(1987) - Critical Condition
(1986) - Zlaté pěsti
(1986) - Trenérka

Wesley Snipes - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Wesley Snipes - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.7.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wesley Snipes 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wesley Snipes - herec

se narodil 31.7.1962 ve městě Orlando, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wesley Snipes

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Wesley Snipes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°47’
 
LunaLuna:
Lev
7°36’
 
MerkurMerkur:
Lev
9°53’
 
VenušeVenuše:
Panna
20°58’
 
MarsMars:
Blíženci
15°27’
 
JupiterJupiter:
Ryby
11°21’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
8°05’
R
UranUran:
Lev
29°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
10°44’
 
PlutoPluto:
Panna
8°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°48’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
0°34’
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°54’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »