Wil Wheaton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Wil Wheaton
(Richard William Wheaton III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Burbank, Kalifornie
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec, spisovatel

Wil Wheaton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.7.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Wil Wheaton 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Wil Wheaton
datum narození 29.7.1972
(herec, spisovatel, instagram)

Wil Wheaton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Dark Matter (TV seriál)
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - Video Games: The Movie
(2014) - Sharknado 2
(2013) - Resistance Is Futile: Assimilating Star Trek -The Next Generation
(2013) - Relativity: The Family Saga of Star Trek - The Next Generation
(2012) - TableTop
(2012) - The Flog
(2012) - Stardate Revisited: The Origin of Star Trek - The Next Generation
(2012) - Reunification: 25 Years After Star Trek - The Next Generation
(2012) - Making It So: Continuing Star Trek - The Next Generation
(2011) - Warren Ellis: Captured Ghosts
(2011) - RedaKai (TV seriál)
(2010) - Národ Star Treku
(2010) - Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
(2009) - Star Trek
(2008) - Ben 10: Alien Force (TV seriál)
(2007) - The Next Generation's Legacy: 2007
(2007) - Brotherhood 2.0 (TV seriál)
(2007) - The Guild (TV seriál)
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Random! Cartoons (TV seriál)
(2007) - Americanizing Shelley
(2006) - Legion of Super Heroes (TV seriál)
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2005) - Jak sci-fi seriály změnily svět...
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2004) - Robotí superopice v akci! (TV seriál)
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Seznam dnů
(2003) - Neverland
(2003) - Four Fingers of the Dragon
(2002) - Star Trek X: Nemesis
(2002) - Ryby nemrkají
(2002) - Jane White Is Sick & Twisted
(2002) - Arena (TV seriál)
(2001) - The Weakest Link
(2001) - America Loves... Star Trek
(2001) - Speechless...
(2001) - The Good Things
(2001) - The Flintstones: On the Rocks
(2000) - Walking the Tracks: The Summer of 'Stand by Me'
(2000) - Python
(2000) - Nebezpečná hloubka
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - The Girls' Room
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Foreign Correspondents
(1998) - Guys Like Us (TV seriál)
(1998) - Fag Hag
(1998) - Den, kdy zabili Lincolna
(1997) - Trekkies
(1997) - Tales of Glamour and Excess
(1997) - Flubber
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Boys Night Out
(1995) - Mr. Stitch
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Buď on nebo my
(1993) - The Liars' Club
(1992) - Příběhy ze života: Smrtelné tajemství: Příběh Roberta Bierera
(1992) - Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
(1991) - Star Trek 25th Anniversary Special
(1991) - Rozhodnutí
(1991) - Nebezpečná hra na vojáky
(1991) - The Last Prostitute
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - My Dad Can't Be Crazy, Can He?
(1988) - Manželské etudy
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Young Harry Houdini
(1987) - Star Trek: Nová generace - Střetnutí na Farpointu
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - The Man Who Fell to Earth
(1987) - Kletba
(1986) - Útěk v řetězech
(1986) - Stůj při mně
(1986) - Long Time Gone
(1984) - Síla lásky
(1984) - Poslední hvězdný bojovník
(1984) - Hambone and Hillie
(1982) - Tajemství N.I.M.H.
(1982) - The Shooting
(1981) - A Long Way Home

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.7.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Wil Wheaton 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Wil Wheaton - herec, spisovatel

se narodil 29.7.1972 ve městě Burbank, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Wil Wheaton

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Wil Wheaton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
6°26’
 
LunaLuna:
Ryby
16°13’
 
MerkurMerkur:
Lev
21°29’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
24°56’
 
MarsMars:
Lev
19°30’
 
JupiterJupiter:
Střelec
29°35’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
17°02’
 
UranUran:
Váhy
14°48’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°33’
R
PlutoPluto:
Panna
29°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°29’
R
Černá LunaLilith:
Štír
17°30’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°19’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »