Will Patton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Will Patton
(William Rankin Patton)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Will Patton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.6.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Will Patton 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Will Patton
datum narození 14.6.1954
(herec, instagram)

Will Patton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - You Can't Win
(2016) - The Scent of Rain & Lightning
(2016) - Megan Leavey
(2016) - American Honey
(2014) - November Man
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2012) - Dívka
(2012) - Abigail Harm
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - MindFlux
(2010) - Zkratkou v Oregonu
(2010) - Waking Madison
(2010) - Knucklehead
(2009) - The Making of 'Dog Days of Summer'
(2009) - Princess Kaiulani
(2009) - Nejlepší z Brooklynu
(2009) - Čtvrtý druh
(2009) - The Canyon
(2008) - Ztráta diamantové slzy
(2008) - Wendy a Lucy
(2008) - Lucky Days
(2008) - American Violet
(2007) - Síla srdce
(2007) - The List
(2007) - Krycí jméno: Čistič
(2007) - Dog Days of Summer
(2006) - The Way
(2006) - Road House 2
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2004) - Rodinné hříchy
(2004) - Poslední jízda
(2004) - Kat
(2003) - Day by Day: A Director's Journey Part II
(2002) - The Rough South of Larry Brown
(2002) - Proroctví z temnot
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - V tajných službách
(2000) - 60 sekund
(2000) - Vzpomínka na Titány
(2000) - Trixie
(1999) - Snídaně šampionů
(1999) - Past
(1999) - Jesus' Son
(1998) - O.K. Garage
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - Armageddon
(1997) - Život jako ohňostroj
(1997) - The Postman - Posel budoucnosti
(1997) - Rande
(1997) - The Protector (TV seriál)
(1996) - Vzali roha
(1996) - Spitfire Grill
(1996) - Plain Pleasures
(1995) - Vraždy podle předlohy
(1995) - Virtuální realita (TV seriál)
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Soudkyně v pokušení
(1994) - Nebezpečný klient
(1994) - Natural Causes
(1994) - Mýtná stanice
(1993) - Romeo krvácí
(1993) - The Paint Job
(1993) - Nakažlivý žár
(1993) - Midnight Edition
(1992) - Gomorron
(1992) - Ztracené dítě
(1992) - Soukromý případ
(1992) - Lincoln and the War Within
(1992) - In the Soup
(1991) - Studené štěstí
(1991) - Extáze
(1991) - Dillinger
(1991) - Deadly Desire
(1990) - A Shock to the System
(1990) - Každý vyhrává
(1990) - Jako andělé
(1989) - Příznaky života
(1988) - Wildfire
(1988) - Pravý Američan
(1987) - Shromáždění starých mužů
(1987) - Bez východiska
(1986) - Belizaire the Cajun
(1985) - Po zavírací době
(1985) - Hledám Susan. Zn.: Zoufale
(1985) - The Beniker Gang
(1984) - Chinese Boxes
(1983) - Variety
(1983) - Silkwoodová
(1983) - King Blank
(1981) - Kent State
(1979) - CBS Library (TV seriál)
(1975) - Ryan's Hope (TV seriál)
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.6.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Will Patton 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Will Patton - herec

se narodil 14.6.1954 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Will Patton

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Will Patton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°53’
 
LunaLuna:
Střelec
0°11’
 
MerkurMerkur:
Rak
16°03’
 
VenušeVenuše:
Rak
26°11’
 
MarsMars:
Kozoroh
5°34’
R
JupiterJupiter:
Rak
4°41’
 
SaturnSaturn:
Štír
3°02’
R
UranUran:
Rak
21°28’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°23’
R
PlutoPluto:
Lev
22°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°02’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
29°59’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
27°42’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »