Will Rogers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Will Rogers
(William Penn Adair Rogers)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.11. 1879 - 21:15h
Místo:
Oologah
Země:
Věk:
† 55 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
15.8.1935 (Příčina: Letecká nehoda)
Povolání:
herec

Will Rogers - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
4.11.1879 - 21:15  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.11.1879 - 03:38  (+6:23h)
US, Oologah:
36°27' s.š., 95°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Will Rogers 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Will Rogers
datum narození 4.11.1879
(herec, instagram)

Will Rogers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Jeff Foxworthy's Comedy Classics
(1996) - The Roaring Twenties
(1990) - Babe Ruth: The Man, the Myth, the Legend
(1984) - The Great Standups
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1965) - Hollywood My Home Town
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - The Legend of Rudolph Valentino
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1961) - Biography (TV seriál)
(1952) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1939) - The Movies March On
(1937) - Lest We Forget
(1935) - Screen Snapshots Series 15, No. 4
(1935) - The County Chairman
(1935) - Steamboat Round the Bend
(1935) - Life Begins at Forty
(1935) - In Old Kentucky
(1935) - Doubting Thomas
(1934) - Hollywood on Parade No. B-13
(1934) - Judge Priest
(1934) - Handy Andy
(1934) - David Harum
(1933) - State Fair
(1933) - Mr. Skitch
(1933) - Doctor Bull
(1932) - Screen Snapshots
(1932) - Too Busy to Work
(1932) - Down to Earth
(1932) - Business and Pleasure
(1931) - Screen Snapshots Series 10, No. 6
(1931) - Young as You Feel
(1931) - Ambassador Bill
(1931) - A Connecticut Yankee
(1930) - So This Is London
(1930) - Lightnin'
(1929) - They Had to See Paris
(1929) - Happy Days
(1927) - Tiptoes
(1927) - A Texas Steer
(1924) - Our Congressman
(1924) - Jubilo, Jr.
(1924) - Don't Park There
(1924) - Big Moments from Little Pictures
(1923) - Uncensored Movies
(1923) - Jus' Passin' Through
(1923) - Hollywood
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 12
(1922) - The Ropin' Fool
(1922) - One Glorious Day
(1922) - The Headless Horseman
(1922) - Fruits of Faith
(1921) - Screen Snapshots, Series 1, No. 17
(1921) - A Poor Relation
(1921) - Doubling for Romeo
(1921) - Boys Will Be Boys
(1921) - An Unwilling Hero
(1920) - Water, Water Everywhere
(1920) - The Strange Boarder
(1920) - Jes' Call Me Jim
(1920) - Honest Hutch
(1920) - Guile of Women
(1920) - Cupid the Cowpuncher
(1919) - Jubilo
(1919) - Almost a Husband
(1918) - Laughing Bill Hyde

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1879 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Will Rogers 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Will Rogers - herec

se narodil 4.11.1879 ve městě Oologah, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Will Rogers

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Will Rogers
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
12°22’
5
 
LunaLuna:
Rak
18°24’
12
 
MerkurMerkur:
Štír
29°49’
5
 
VenušeVenuše:
Panna
29°57’
3
 
MarsMars:
Býk
22°53’
11
R
JupiterJupiter:
Ryby
2°55’
8
 
SaturnSaturn:
Beran
10°09’
10
R
UranUran:
Panna
8°17’
3
 
NeptunNeptun:
Býk
10°36’
11
R
PlutoPluto:
Býk
26°41’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
18°59’
7
R
Černá LunaLilith:
Býk
24°21’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
10°32’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
12°41’
5
Domy:
Rak
18°44’
Kozoroh
18°44’
2:
Lev
9°32’
8:
Vodnář
9°32’
3:
Panna
3°25’
9:
Ryby
3°25’
Váhy
3°02’
Beran
3°02’
5:
Štír
8°50’
Býk
8°50’
6:
Střelec
16°00’
Blíženci
16°00’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
25°53’
11
Slun./Luna:
Panna
15°23’
3


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »