Will Sasso wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Will Sasso
(William Sasso)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ladner
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Will Sasso - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.5.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Will Sasso 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Will Sasso
datum narození 24.5.1975
(herec, instagram)

Will Sasso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Henchmen
(2015) - Russell Madness
(2015) - Another Period (TV seriál)
(2015) - Killing Hasselhoff
(2014) - Spun Out (TV seriál)
(2014) - Hit by Lightning
(2014) - Corner Gas: The Movie
(2014) - Beautiful Girl
(2014) - About a Boy (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - The Right Kind of Wrong
(2013) - Murder Police (TV seriál)
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2012) - Tři moulové
(2012) - Moving Day
(2012) - Finding Mrs. Claus
(2011) - The Legend of Awesomest Maximus
(2011) - Division III: Football's Finest
(2010) - Pod jednou střechou
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Neighbors from Hell (TV seriál)
(2010) - $#*! My Dad Says (TV seriál)
(2010) - For Christ's Sake
(2009) - Year of the Carnivore
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Brothers (TV seriál)
(2008) - Zvláštní škola
(2008) - Spaced
(2008) - Five Year Plan
(2008) - College Road Trip
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2006) - Apokalypsa
(2005) - Robson Arms (TV seriál)
(2005) - Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story
(2003) - Lilo a Stitch (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Less Than Perfect (TV seriál)
(2002) - Americký Casanova
(2000) - Nejlepší show
(1999) - Krása na zabití
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Brownovo Requiem
(1997) - Správná trefa
(1997) - Dad's Week Off
(1996) - Susie Q
(1996) - Rivalové
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1996) - Heckova cesta domů
(1996) - Boj s časem
(1996) - Annie O
(1995) - MADtv
(1995) - Tajemství pod vodou
(1995) - Malicious
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Lyžařská škola 2
(1994) - Ernest jde do školy
(1993) - Madison (TV seriál)
(1992) - Odyssea (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - Neon Rider (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.5.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Will Sasso 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Will Sasso - herec

se narodil 24.5.1975 ve městě Ladner, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Will Sasso

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Will Sasso
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
2°42’
 
LunaLuna:
Štír
23°10’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
22°33’
 
VenušeVenuše:
Rak
16°16’
 
MarsMars:
Beran
2°22’
 
JupiterJupiter:
Beran
15°16’
 
SaturnSaturn:
Rak
16°08’
 
UranUran:
Váhy
29°07’
R
NeptunNeptun:
Střelec
10°38’
R
PlutoPluto:
Váhy
6°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
0°59’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
12°06’
 
CheirónCheirón:
Beran
26°14’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »